Home » Sport » Zile negre pentru Atletico Vaslui!

Zile negre pentru Atletico Vaslui!

de Marian MOCANU

Nici nu a promovat bine în cea de a treia ligă fotbalistică a țării că Atletico Vaslui este la un mic pas de desființare. 

Din cauza gravelor probleme financiare prin care trece formația din Liga a III-a de fotbal Atletico Vaslui, șefii formației au fost nevoiți să transmită Federației Române de Fotbal o înștiințare prin care anunță că nu au resursele financiare prin care să mai poată continua activitatea. Astfel, meciul Atletico Vaslui – Petrotub Roman, din cadrul rundei cu numărul 7, care urma să se desfășoare sâmbătă, 10 octombrie, pe stadionul Municipal nu s-a mai jucat, rezultatul  partidei urmând a fi omologat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților.

Cum fiecare echipă poate apela la o singură neprezentare într-o ediție de campionat, trupa vasluiană ar putea totuși continua, dacă se găsesc bani. Timpul este însă foarte scurt, deoarece etapa a opta va avea loc sâmbătă, 17 octombrie. Atunci vasluienii ar urma să întâlnească Olimpia Râmnicu Sărat, liderul actual al seriei. În cazul în care nu se vor găsi banii necesari (și nu sunt prea mari șanse în acest sens) echipa ar urmă să fie exclusă din campionat. Între timp oficialii echipei vasluiene au fost contactați de o persoană interesată  să preia destinele echipei, dar să o mute în alt județ. Dacă  acest lucru se va materializa, municipiul Vaslui ar dispare, din nou, de  pe harta fotbalistică a țării.

de Marian MOCANU Nici nu a promovat bine în cea de a treia ligă fotbalistică a țării că Atletico Vaslui este la un mic pas de desființare.  Din cauza gravelor probleme financiare prin care trece formația din Liga a III-a de fotbal Atletico Vaslui, șefii formației au fost nevoiți să transmită Federației Române de Fotbal o înștiințare prin care anunță că nu au resursele financiare prin care să mai poată continua activitatea. Astfel, meciul Atletico Vaslui - Petrotub Roman, din cadrul rundei cu numărul 7, care urma să se desfășoare sâmbătă, 10 octombrie, pe stadionul Municipal nu s-a mai jucat, rezultatul  partidei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor