Home / Administratie / Încep schimbarile în piața bârlădeană

Încep schimbarile în piața bârlădeană

Chioscuri noiSăptămâna aceasta, toți cei 10 comercianți care vând în spațiile de la intrarea în Piața „Sf. Ilie” din Bârlad vor fi mutați în chioșcurile noi, recent achiziționate de Direcția de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC).
„Chiria pentru aceste spații va rămâne anul acesta la aceeași valoare, conform contractului de închiriere în vigoare pe 2015. Se lucrează acum la alimentarea spațiilor cu energie electrică și sperăm ca, până la sfârșitul săptămânii, cei 10 comercianți să poată fi mutați în aceste spații estetice și potrivite practicării unui comerț civilizat”, ne-a declarat Vasile Ciochină, directorul DAPPC Bârlad.
În luna decembrie va fi organizată licitație atât pentru închirierea chioșcurilor recent achiziționate cât și în alte zece spații care vor fi amenajate în locul chioșcurilor inestetice de la intrarea în piață până în zona gogoșăriei.
„Încă nu am stabilit suma de la care vom începe licitarea celor 20 de spații, dar vă vom informa îndată ce vor fi finalizate cele 10 spații în cadrul procesului de modernizare a pieței. Cele 10 chioșcuri ce urmează a fi construite în următoarele două luni vor avea chiuvetă și grup sanitar fiecare, întocmai cum cer normele europene”, a mai spus Vasile Ciochină. (Mihaela NICULESCU)

Săptămâna aceasta, toți cei 10 comercianți care vând în spațiile de la intrarea în Piața „Sf. Ilie” din Bârlad vor fi mutați în chioșcurile noi, recent achiziționate de Direcția de Administrare a Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC). „Chiria pentru aceste spații va rămâne anul acesta la aceeași valoare, conform contractului de închiriere în vigoare pe 2015. Se lucrează acum la alimentarea spațiilor cu energie electrică și sperăm ca, până la sfârșitul săptămânii, cei 10 comercianți să poată fi mutați în aceste spații estetice și potrivite practicării unui comerț civilizat”, ne-a declarat Vasile Ciochină, directorul DAPPC Bârlad. În luna decembrie va…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârladul sub lupă: Câinii comunitari, fascinați de spiritul Crăciunului

Imagini de colecție, cu câini ...

Investiții de milioane de lei în cel mai select bulevard al municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Bulevardul Traian ...

Consiliul Județean Vaslui investește în modernizarea Poligonului de la Delea

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: