Home / Monden / Incredibil! Antonia, plătită mai bine atunci când tace

Incredibil! Antonia, plătită mai bine atunci când tace

Este de meserie cântăreață, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câștiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrității, artista a ajuns să fie remunerată și cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze și să „socializeze” cu invitații.

“Nu mă dau jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari”, era sloganul faimosului manechin Linda Evangelista, și se pare că acest dicton și l-a însușit și frumoasa cântăreață Antonia (26 de ani). E adevărat că suma pentru care șatena noastră nu s-ar da jos din pat este de cinci ori mai mică, însă nici nu trebuie să facă mare lucru. Doar simpla ei prezență la un eveniment cu ștaif îi poate băga în buzunare Antoniei un onorariu chiar mai mare decât cel pe care îl încasează la un concert.

De exemplu, pentru un concert în afara Bucureștiului plătit cu circa 1.800 de euro, ea este nevoită să repete din timp și apoi să transpire și să cânte live pe scenă. Pentru aceeași sumă, iubita lui Alex Velea are posibilitatea să câștige doar făcând act de prezență și zâmbind la anumite evenimente.

”Antonia este o femeie frumoasă și destul de ”vânată” de cei care își lansează saloane sau își inaugurează afaceri în domeniul frumuseții, al modei și nu numai. Pentru că primește des astfel de solicitări la care trebuie doar să se pozeze la panou, și suma solicitată este pe măsură: 2.000 de euro. Cine-și permite, o are ca invitat pe Antonia, iar de foarte multe ori, patronii plătesc această sumă pentru că vor să-și asocieze produsul de calitate cu o vedetă de primă mână, care să le aducă și clienți”, a declarat, pentru Click!, o persoană care organizează evenimente în domeniul frumuseții.

Deși este una dintre cele mai tinere artiste, Antonia a intrat foarte repede în categoria artistelor bine plătite. Așa că nu ar fi o surpriză ca peste câțiva ani să fie și una dintre cele mai bogate vedete. Viitoarea soție a lui Velea nu este singura cântăreață care-și rotunjește astfel veniturile, tarifele fiind în funcție de popularitate.

Andreea Marin, plătită cu 1.000 -1.500 €

Este o femeie de succes care și-a construit cariera de peste 20 de ani cu mult efort și sacrificii pe măsură, motiv pentru care Andreea Marin este una dintre vedetele extrem de solicitate la evenimente publice sau private. Nici ea nu are un onorariu prea mic, și atunci când acceptă să facă act de prezență, ea o face pentru sume cuprinse între 1.000 -1.500 de euro. Cu o astfel de sumă a fost remunerată la lansarea unui restaurant inaugurat în Centrul Vechi.

Mihaela Rădulescu cere 5.000 €

Mihaela Rădulescu (46 de ani)  poate fi numită regina evenimentelor. Ea este solicitată de ani de zile să fie amfitrioana evenimentelor private, dar nu numai. Pentru a fi de față, dar și pentru a prezenta un eveniment artistic, deschiderea unui local sau lansarea unui produs nou pe piață, într-un cadru oficial, diva de la Monte Carlo vine special în România. Dar nu degeaba. Conform unor surse avizate, Răduleasca nu se deranjează fără un onorariu de 5000 de euro. Atât îți cere Mihaela, dacă vrei să o ai drept invitată la un eveniment! Se pare că tariful ei nu a fost depășit de nici o vedetă de la noi.

Valentina Pelinel, minimum 1.000 €

Are o carieră construită în America, iar jobul ei se învârte în domeniul frumuseții. Valentina Pelinel își asociază imaginea numai cu branduri de lux și se dă jos din pat doar pentru evenimente pe care le selectează pe anumite criterii. Spre deosebire de alte vedete care merg la evenimente doar ca să nu uite lumea de ele, Valentina este extrem de selectivă, iar partea financiară este un punct important. Prezența ei la evenimente costă peste 1.000 de euro.

Sursa: click.ro

Este de meserie cântăreață, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câștiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrității, artista a ajuns să fie remunerată și cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze și să „socializeze” cu invitații. “Nu mă dau jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari”, era sloganul faimosului manechin Linda Evangelista, și se pare că acest dicton și l-a însușit și frumoasa cântăreață Antonia (26 de ani). E adevărat că suma pentru care șatena noastră…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce a fost ”salvată” din ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ”Jariștea”, aceasta este cea ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât posibil să nu-i mai ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: