Google+
Home » Invatamant » Voinicii care au blocat centrul Barladului – Prima competiție interjudețeană de karting

Voinicii care au blocat centrul Barladului – Prima competiție interjudețeană de karting

de Răzvan CĂLIN

Duminică s-a desfășurat prima ediție a Concursului de Educație Rutieră și Karting ”Trofeul Bârladului”.

Duminică, 11 octombrie, preț de circa trei ore, Centrul Civic al Bârladului s-a transformat într-o pistă de karting în toată regula. Și asta pentru că s-a desfășurat prima ediție a Concursului Interjudețean de Educație Rutieră și Karting ”Trofeul Bârladului”. Competiția a fost organizată de Clubul Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad, în parteneriat cu primăria locală.

Traseul concursului a fost amenajat pe porțiunea din Bulevardul Republicii cuprinsă între Hotel ”Premier” și Hotel ”Moldova”. Competiția s-a adresat exclusiv piloților de la categoriile Bambini (50 cc), Pufo (60 cc) și Kadet (80 cc). Au participat copii de la Palatul Copilor București, Iași, Brăila, Bacău și Vaslui, Clubul Copiilor Bicaz și, bineînțeles, Clubul Copiilor Bârlad. În ciuda vremii potrivnice (pe parcursul întregii zile de duminică a plouat abundent), organizatorii au reușit să pună la punct toate detaliile tehnice, astfel încât concursul să se deruleze în condiții cât mai bune.

Iată cum a arătat podiumul la fiecare categorie:

Bambini (50 cc)

–  Loc I – Denis Costache – Clubul Copiilor – Bârlad.

–  Loc II – Timotei Grămescu – Palatul Copiilor – Iași.

–  Loc III – Alexandru  Matei Ghiorghiescu – Palatul Copiilor – Iași

Pufo 60 (cc)

– Loc – I –   Răzvan Costache – Palatul Copiilor Brăila.

– Loc – II –   Mihnea- Cosmin Oprea – Clubul Copiilor Bârlad.

– Loc – III – Bogdan Petru Burlibașa – Clubul Copiilor Bârlad.

Kadet (80 cc)

–  Loc – I –   Alexandru Mihai – Palatul Copiilor Iași.

–  Loc  – II – Cosmin – Andrei Onel, Clubul Copiilor – Bârlad.

–  Loc  – III- Razvan Mircea – Palatul Copiilor – Brăila.

”La final toți copii au primit diplome, medalii și trofee și în ciuda vremii nefavorabile concursul a fost reușit. Toți concurenții au fost impresionați de locație, organizare și premiile obținute. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat pentru ca această competiție să se deruleze în condiții cât mai bune: Primăria Bârlad, Consiliul Local, Poliția Bârlad, Secției de Jandarmi Bârlad, elevilor de la Liceul Pedagogic «Ioan Popescu», colegilor de la clubul nostru și, nu în ultimul rând, părinților concurenților”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Duminică s-a desfășurat prima ediție a Concursului de Educație Rutieră și Karting ”Trofeul Bârladului”. Duminică, 11 octombrie, preț de circa trei ore, Centrul Civic al Bârladului s-a transformat într-o pistă de karting în toată regula. Și asta pentru că s-a desfășurat prima ediție a Concursului Interjudețean de Educație Rutieră și Karting ”Trofeul Bârladului”. Competiția a fost organizată de Clubul Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad, în parteneriat cu primăria locală. Traseul concursului a fost amenajat pe porțiunea din Bulevardul Republicii cuprinsă între Hotel ”Premier” și Hotel ”Moldova”. Competiția s-a adresat exclusiv piloților de la categoriile Bambini…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: