Home / Justitie / Scandal cu iz de telenovelă la Gherghești!

Scandal cu iz de telenovelă la Gherghești!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat de 48 de ani a fost bătut violent de concubinul nepoatei sale.

Duminică noaptea, Dumitru Bandrabur, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Gherghești, a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad după ce a fost implicat într-un scandal cu iz de telenovelă. Totul a pornit de la faptul că una dintre nepoatele sale, în vârstă de 25 de ani, avea de ceva timp o relație cu un tânăr din localitate, în vârstă de 36 de ani. Cei doi locuiau de ceva timp în casa tânărului, numai că la un moment dat povestea de dragoste s-a cam destrămat. În consecință, nepoata lui Bandrabur a luat decizia de a se despărți de iubit și se întoarcă la casa părintească.

”În cursul zilei, bărbatul și-a însoțit nepoata de la domiciliul concubinului la casa părinților ei. Ulterior, când tânărul a ajuns acasă și a observat că iubita sa nu mai este, a plecat la domiciliul părinților acesteia, care locuiesc în același sat”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Acolo, între tânăr și familia fetei au izbucnit discuții în contradictoriu. La un moment dat, tensiunile au escaladat și iubitul fetei s-a luat la harță chiar cu unchiul acesteia. Brusc, acesta l-a lovit cu pumnii pe Bandrabur până ce aproape că l-a năucit, după care a plecat. Rudele bărbatului au alertat imediat prin 112 poliția și au solicitat și un echipaj de ambulanță. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, Bandrabur a fost transportat la spitalul din Bârlad unde, după exameninarea CT (computer tomograf) diagnosticul medicilor a fost destul de sever: hematom epidural parietal posterior drept și fractură de os parietal. Din cauza gravității cazului, s-a decis transferul acestuia la Spitalul de neurochirurgie Iași.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând ca încadrarea juridică exactă a faptei să fie stabilită în funcție de cum evoluează starea de sănătate a victimei și de câte zile de îngrijiri medicale va avea nevoie pentru a-și reveni.

de Răzvan CĂLIN Un bărbat de 48 de ani a fost bătut violent de concubinul nepoatei sale. Duminică noaptea, Dumitru Bandrabur, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Gherghești, a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad după ce a fost implicat într-un scandal cu iz de telenovelă. Totul a pornit de la faptul că una dintre nepoatele sale, în vârstă de 25 de ani, avea de ceva timp o relație cu un tânăr din localitate, în vârstă de 36 de ani. Cei doi locuiau de ceva timp în casa tânărului,…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: