Home / Justitie / Show sîngeros la Ciocani!

Show sîngeros la Ciocani!

de Răzvan CĂLIN Amenințând că se sinucide, un individ ”afumat” bine și-a provocat cu un cuțit câteva tăieturi superficiale pe piept. Sămbătă, 10 octombrie, un individ în vârstă de 44 de ani, Vasile B., din comuna Ciocani, a fost protagonistul unui circ în toată regula. După ce pe parcursul întregii zile a tot tras la măsea, mai sprea seară tot alcoolul îngurgitat cu vrednicie până la acea oră a început să-i stimuleze imaginația bolnavă. Așa că, brusc, în jurul orei 19.30, a început să urle din toți bojocii că el își pune capăt zilelor. Deși nu-i era nici lui foarte…

Review Overview

de Răzvan CĂLIN

Amenințând că se sinucide, un individ ”afumat” bine și-a provocat cu un cuțit câteva tăieturi superficiale pe piept.

Sămbătă, 10 octombrie, un individ în vârstă de 44 de ani, Vasile B., din comuna Ciocani, a fost protagonistul unui circ în toată regula. După ce pe parcursul întregii zile a tot tras la măsea, mai sprea seară tot alcoolul îngurgitat cu vrednicie până la acea oră a început să-i stimuleze imaginația bolnavă. Așa că, brusc, în jurul orei 19.30, a început să urle din toți bojocii că el își pune capăt zilelor. Deși nu-i era nici lui foarte clar de ce anume vrea să-și încheie socotelile cu această viață, cert este că pentru a părea și mai convingător și-a scos de pe el o parte din haine. Apoi, gol până la brâu, a luat un cuțit și a început să-si faca un soi de harakiri in zona pieptului.

Câțiva oameni au sărit pe el și au încercat să-l potolească, apelând în același timp și la o ambulanță prin 112. Echipajul de pe ambulanța sosită de la Bârlad i-a acordat primele îngrijiri, după care l-au transportat la Compartimentul Primire Urgențe din cadrul Spitalului municipal de urgență ”Elena Beldiman”. Medicii au constatat că tăieturile erau superficiale, semn că individul nu era foarte hotărât să-și pună capăt zilelor, în realitate.

”Bărbatul a fost adus la noi în stare de ebrietate, cu agitație psihomotorie și prezentând plăgi tăiate pe toracele anterior, însă tăieturile erau superficiale”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

În consecință, bărbatul a fost internat la Secția psihiatrie unde, probabil, va primi un tratament de specialitate ce-i va alunga gândurile suicidale ce-l bântuie prin cap.

About Razvan Calin

x

Check Also

Proiectul privind extinderea UPU Vaslui este din nou pe masa CJ-ului

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va ...

Șofer de microbuz școlar din Grivița, prins băut la volan în timp ce ducea elevii la școală

Șoferul unui microbuz școlar a ...

Acțiunea „Clean stations” din stațiile CFR din județ s-a lăsat cu sancțiuni de peste 9.000 lei

Ieri dimineață, timp de 4 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: