Home » Sport » Week-end plin pentru handbaliștii vasluieni

Week-end plin pentru handbaliștii vasluieni

de Marian MOCANU

Sâmbătă au avut loc jocurile unei noi etape în cadrul campionatelor naționale de handbal masculin și feminin rezervate juniorilor I, II și III.

Cele șapte formații de handbal vasluiene de la Liceul cu Program Sportiv au înregistrat un număr de patru victorii și trei înfrângeri. Succesele se datorează echipelor de juniori I (39-35 cu LPS Suceava), junioare I (35-29 cu LPS Piatra Neamț), juniori III, a doua formație (27-15 cu CSU Suceava) și junioare III (33-21 cu LPS Suceava). Eșecurile au fost înregistrate de juniorii II ( 19-26 cu LPS Roman), junioarele II (26-31 cu LPS Roman) și juniorii III, aflați la prima înfrângere din actuala ediție de campionat (21-32 cu LPS Iași).

Deși au pierdut în această etapă, dintre echipele LPS Vaslui, juniorii II stau cel mai bine în clasament. Ei se situează pe locul 2, cu 6 puncte. La rândul lor, pe locul trei în seria lor stau foarte bine și junioarele III, cu 8 puncte, pe 4 echipa a doua de junior III, în timp ce juniorii I si junioarele I dar și junioarele II sunt pe locurile 5, cu 5, 4 și respectiv 5 puncte. Cea mai slabă evoluție au avut-o până acum juniorii II, care au acumulat doar 2 puncte, zestre cu care se află actualmente doar pe locul 6.

Următoarea rundă din cadrul campionatelor de handbal ale juniorilor o sa aibă loc sâmbătă, 17 octombrie.

de Marian MOCANU Sâmbătă au avut loc jocurile unei noi etape în cadrul campionatelor naționale de handbal masculin și feminin rezervate juniorilor I, II și III. Cele șapte formații de handbal vasluiene de la Liceul cu Program Sportiv au înregistrat un număr de patru victorii și trei înfrângeri. Succesele se datorează echipelor de juniori I (39-35 cu LPS Suceava), junioare I (35-29 cu LPS Piatra Neamț), juniori III, a doua formație (27-15 cu CSU Suceava) și junioare III (33-21 cu LPS Suceava). Eșecurile au fost înregistrate de juniorii II ( 19-26 cu LPS Roman), junioarele II (26-31 cu LPS Roman)…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: