Home / Administratie / Bârladul a primit Premiul de excelență la concursul „Orașul Reciclării”

Bârladul a primit Premiul de excelență la concursul „Orașul Reciclării”

Mihaela NICULESCU

Primăria municipiului Bârlad a obținut anul acesta, la concursul „Orașul Reciclării”, un binemeritat loc V. Alături de Târgu Jiu, Bârladul a fost recompensat cu un premiu de excelență pentru creșterea calității sistemului de colectare separată a deșeurilor de ambalaje.

Orasul reciclarii - poza plastic„Premiul pe care l-am primit din partea organizatorilor concursului (ECO Rom Ambalaje și Ministerul Mediului) ne onorează și mai mult față de cel obținut anul trecut. În 2014 am fost recompensați cu premiul pentru cea mai bună mediatizare a activității de colectare selectivă a deșeurilor, dar anul acesta am fost categoric mai buni, pentru că am fost premiați pentru calitatea sistemului de colectare. De fapt, și cantitatea de deșeuri reciclabile colectată a fost mai mare cu 10% față de anul trecut. Punctajul primit ne situează printre primele cinci primării din 46 de municipii înscrise în concursul <<Orașul Reciclării>>. Este, incontestabil, rezultatul unei munci intense efectuate de primărie în parteneriat cu SC CUP pentru schimbarea mentalității populației cu privire la menținerea unui mediu înconjurător curat. S-a reușit atât creșterea cantității de deșeuri reciclabile cât și a depozitării selective a gunoiului”, a declarat, pentru Est News, Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Bârlad.
Reprezentanta primăriei a mai spus că și-ar dori ca, la anul, Primăria Bârlad să obțină un loc pe podium, între primele trei municipii, sau, de ce nu, chiar locul I.
Anul acesta, locul I și titlul de Orașul Reciclării a fost câștigat de Primăria municipiului Sinaia, locul al doilea de Mediaș, iar locul III de Câmpia Turzii.
Competiția „Orașul Reciclării”, a III-a ediție, s-a desfășurat în perioada ianuarie – iunie 2015 și a avut loc sub patronajul Comisiei de Mediu și Echilibru Ecologic din cadrul Camerei Deputaților și al Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, în parteneriat cu Asociația Municipiilor din România, Primăria Municipiului București și Institutul pentru Politici Publice.

Mihaela NICULESCU Primăria municipiului Bârlad a obținut anul acesta, la concursul „Orașul Reciclării”, un binemeritat loc V. Alături de Târgu Jiu, Bârladul a fost recompensat cu un premiu de excelență pentru creșterea calității sistemului de colectare separată a deșeurilor de ambalaje. „Premiul pe care l-am primit din partea organizatorilor concursului (ECO Rom Ambalaje și Ministerul Mediului) ne onorează și mai mult față de cel obținut anul trecut. În 2014 am fost recompensați cu premiul pentru cea mai bună mediatizare a activității de colectare selectivă a deșeurilor, dar anul acesta am fost categoric mai buni, pentru că am fost premiați pentru&hellip;

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

La spitalul din Bârlad se fură pe rupte

Se fură ca în codru ...

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Pentru ce solicită bani europeni întreprinzătorii vasluieni? De la service-uri auto la saloane de coafură, patiserii și activități recreative

Afacerile tipic românești, înființate cu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: