Google+
Home » Justitie » Bârladul sub lupă – Noi nu avem nevoie de Poliție Rutieră!

Bârladul sub lupă – Noi nu avem nevoie de Poliție Rutieră!

La Bârlad, regulile de circulație sunt făcute pentru a fi încălcate. De fapt, aici nici nu există reguli de circulație. Conducătorii auto pot face orice doresc.
Le-am arătat cititorilor noștri, în repetate rânduri, cum se poate parca pe trecerea de pietoni, pe trotuar, pe spațiile verzi, pe locurile de joacă pentru copii, pe aleile din parcuri. Da, la Bârlad e voie! Agenții de la Poliția Rutieră nu au nimic împotrivă. De fapt, nu știm exact dacă mai există Birou de Poliție Rutieră. Dar nici nu ne trebuie. Ne descurcăm și fără.

De exemplu, dacă agenții de la circulație ar ieși la datorie, în dorul lelii prin oraș, în loc să-și vadă de treburile lor, ar mai fi putut conducătorul autovehiculului din imagine să parcheze în mijlocul străzii? Ar mai fi putut el să blocheze circulația pe banda întâi? Bineînțeles că nu! Ar fi fost nevoit, bietul șofer, să mai meargă naibii încă 200 de metri până la cel mai apropiat loc de parcare. Și cine știe ce degringoladă s-ar fi putut produce în trafic dacă restul mașinilor nu s-ar fi îngrămădit toate pe singura bandă ne circulație rămasă liberă.
Nu, nu avem nevoie de Poliție Rutieră! Ne-ar stingheri în dreptul nostru democratic de a face ce vrea mușchii noștri. (Simona MIHAILA)

La Bârlad, regulile de circulație sunt făcute pentru a fi încălcate. De fapt, aici nici nu există reguli de circulație. Conducătorii auto pot face orice doresc. Le-am arătat cititorilor noștri, în repetate rânduri, cum se poate parca pe trecerea de pietoni, pe trotuar, pe spațiile verzi, pe locurile de joacă pentru copii, pe aleile din parcuri. Da, la Bârlad e voie! Agenții de la Poliția Rutieră nu au nimic împotrivă. De fapt, nu știm exact dacă mai există Birou de Poliție Rutieră. Dar nici nu ne trebuie. Ne descurcăm și fără. De exemplu, dacă agenții de la circulație ar ieși…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. Ce-ti mai place cuvantul asta „degringolada” creca esti sora cu puscariasul ala inteligent „un spatiu mai elocvent, mai adecvat”. Politia nu are bani de gaz sa faca faleza, de ce crezi ca stau la agatat foarte aproape de sediu. In tarile civilizate (unde exista parcari) se plimba unu cu scuterul si-i da amenda. Politia se implica mai putin in aceste lucruri comunisto care le stii tu pe toate.

  2. Aia nu cumva e a două bandă?

%d blogeri au apreciat: