Home / Social / Femeile POT

Femeile POT

Câteva sute de femei au avut ocazia să-și demonstrele lor înselor, în ultimul an și jumătate, cât de puternice, de organizate și de tenace sunt. Dacă se pot menține pe piața muncii, dacă sunt în stare să avanseze în carieră sau dacă au capacitatea de a-și lansa propria afacere.

Femeile cu pricina – 450 la număr – au fost grupul țintă al unui proiect cu finanțare europeană (aproape 1,7 milioane lei), derulat în județele Vaslui și Iași și intitulat “Femeile POT (Putere, Organizare, Tenacitate)”, pe o perioadă de 18 luni. Parteneri în proiect au fost Consiliul Județean (CJ) și SC Info Educația SRL Iași.
Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat creșterea oportunităților de angajare ale femeilor și persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile din regiunea Nord-Est, prin acțiuni menite să dezvolte și să promoveze principiul egalității de șanse și de gen.
Ieri, a avut loc conferința de închidere a acestui proiect, eveniment care s-a desfășurat la CJ, în prezența autorităților județene. (Marian Mocanu)

Câteva sute de femei au avut ocazia să-și demonstrele lor înselor, în ultimul an și jumătate, cât de puternice, de organizate și de tenace sunt. Dacă se pot menține pe piața muncii, dacă sunt în stare să avanseze în carieră sau dacă au capacitatea de a-și lansa propria afacere. Femeile cu pricina - 450 la număr - au fost grupul țintă al unui proiect cu finanțare europeană (aproape 1,7 milioane lei), derulat în județele Vaslui și Iași și intitulat "Femeile POT (Putere, Organizare, Tenacitate)”, pe o perioadă de 18 luni. Parteneri în proiect au fost Consiliul Județean (CJ) și SC…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Negocieri politice pentru împărțirea ultimilor bani din fondul la dispoziția CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU Consilierii din ...

Vasluienii cu pensii de până la 1.139 de lei vor putea solicita compensarea cu 90% a prețului medicamentelor

Din septembrie, persoanele cu pensii ...

În ce localități din județul Vaslui este oprit curentul electric zilele acestea

Delgaz Grid continuă tradiția întreruperilor ...

%d blogeri au apreciat: