Home » Sport » Vine campioana la Vaslui

Vine campioana la Vaslui

de Marian MOCANU

Astăzi are loc la Sala Sporturilor din Vaslui meciul de handbal dintre formația locală HC Vaslui și HC Minaur Baia Mare, nimeni alta decât campioana ediției trecute de campionat.

Deși jocul fusese programat inițial pentru orele 18.00, conducerea Federației Române de Handbal a modificat ora de începere a partidei. Astfel, disputa dintre cele două grupări va debuta la orele 16.45.

Înaintea acestei întâlniri vasluienii ocupă locul 10, cu 7 puncte, în timp ce băimărenii, care au avut un început mai mult decât ezitant de campionat, se situează pe poziția a opta, cu 11 puncte. Partida de la Vaslui a fost încredințată unui tandem format din Claudiu Belean, din Târgu Mureș și Viorel Călina, din Pitești. Runda următoare va avea loc la sfârșitul săptămânii, HC Vaslui urmând să evolueze în compania formației CSM Focșani 2007, pe terenul acesteia. Partida se va disputa duminică, 18 octombrie, începând cu orele 18.30.

de Marian MOCANU Astăzi are loc la Sala Sporturilor din Vaslui meciul de handbal dintre formația locală HC Vaslui și HC Minaur Baia Mare, nimeni alta decât campioana ediției trecute de campionat. Deși jocul fusese programat inițial pentru orele 18.00, conducerea Federației Române de Handbal a modificat ora de începere a partidei. Astfel, disputa dintre cele două grupări va debuta la orele 16.45. Înaintea acestei întâlniri vasluienii ocupă locul 10, cu 7 puncte, în timp ce băimărenii, care au avut un început mai mult decât ezitant de campionat, se situează pe poziția a opta, cu 11 puncte. Partida de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor