Google+
Home » Sanatate » Concurs pentru medici rezidenți

Concurs pentru medici rezidenți

de Roxana NĂSTASĂ

S-a dat startul înscrierilor pentru concursul de intrare în Rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Înscrierile se fac până pe 23 octombrie la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, iar examenul va avea loc pe 15 noiembrie.

În județul Vaslui sunt 11 posturi scoase la concurs: Spitalul Județean de Urgență Vaslui – un post Obstretrică-Ginecologie; la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad – trei posturi ( la Radiologie și Imagistică medicală, Oftalmologie sit ORL); la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși – un post Cardiologie; la DSP Vaslui – două posturi, din care: un post Igienă și un post Sănătate publică și management și la Serviciul Județean de Ambulanță– patru posturi Medicină de familie (două posturi Substația de Ambulanță Bârlad și două posturi Substația de Ambulanță Huși).

Concursul va fi organizat duminică, 15 noiembrie și se va desfășura în șase centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. Înscrierile pentru rezidențiat se vor face până la data de 23 octombrie, ora 15.00, la direcțiile de sănătate publică sau la ministerele cu rețea proprie, după caz.

Concursul se va desfășura sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de patru ore. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, pe fiecare centru universitar, în limita locurilor/posturilor publicate pentru fiecare domeniu în centrul universitar de concurs.

About Mihai Vasile

One comment

  1. da. la spitalul din vaslui – un singur post scos la concurs, ca si cum nimeni nu vede lipsa de medici de pe anumite specialitati, ce sa mai discutam despre calitatea managementului?

%d blogeri au apreciat: