Home / Invatamant / Ziua jocului de-a teatrul

Ziua jocului de-a teatrul

de Roxana NĂSTASĂ

Casa Corpului Didactic Vaslui a găzduit, marți, o activitate deosebită, ce s-a desfășurat sub numele ”Ziua jocului de-a teatru”. Actorii principali au fost elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Vaslui, împreună cu cadrele lor didactice coordonatoare. Au fost lansate doua reviste care ilustrează activitatea profesorilor și a elevilor din școala: una a Concursului Național de Ortografie – „Limba română este patria mea” – și revista cercului ”Clubul de teatru”, numită „Ziua jocului de-a teatru”.

La eveniment au luat parte elevi și profesori de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, părinți și reprezentanți ai comunității locale. Invitat la activitate a fost și profesorul Theodor Pracsiu, care a prezentat cele două reviste și a apreciat exercițiul cultural al celor două cadre didactice coordonatoare, profesoara Mariana Huiban și învățătoarea Emilia Barzu.
„Într-un timp în care mulți dintre conaționalii noștri au uitat să vorbească o limbă română curată și corectă, astfel de preocupări sunt de apreciat și reprezintă un bun exercițiu de cultivare a limbii române, a talentului celor mici, de promovare a învățământului vasluian”, a spus Theodor Pracsiu.
După prezentarea revistelor, cele două cadre didactice coordonatoare au adus în atenția colegilor, elevilor și părinților prezenți aspecte din activitatea școlii, din activitățile extrașcolare și extracurriculare. De asemenea, elevii din clasele a II-a B și a III-a B de la Școala „Mihail Sadoveanu” au susținut scurte momente artistice, teatru și muzică, la finalul evenimentului, bucurând pentru câteva momente publicul prezent.

de Roxana NĂSTASĂ Casa Corpului Didactic Vaslui a găzduit, marți, o activitate deosebită, ce s-a desfășurat sub numele ”Ziua jocului de-a teatru”. Actorii principali au fost elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Vaslui, împreună cu cadrele lor didactice coordonatoare. Au fost lansate doua reviste care ilustrează activitatea profesorilor și a elevilor din școala: una a Concursului Național de Ortografie – „Limba română este patria mea” - și revista cercului ”Clubul de teatru”, numită „Ziua jocului de-a teatru”. La eveniment au luat parte elevi și profesori de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, părinți și reprezentanți ai comunității locale. Invitat la activitate a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: