Google+
Home » Sanatate » Compartimentul Urgențe de la Bârlad se schimbă la față

Compartimentul Urgențe de la Bârlad se schimbă la față

A așteptat 13 ani pentru a fi modernizat. Până la sfârșitul anului, Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad va avea o față nouă.

Lucrările de modernizare a acestui compartiment sunt în toi. Se schimbă tâmplăria veche și se înlocuiește cu termopane, pardoseala va fi de asemenea înlocuită, se vor vărui spațiile și vor fi îmbunătățite circuitele funcționale.
„Nu vor fi efectuate lucrări de anvergură ci atât cât putem să facem cu spațiul de care dispune CPU. Vom încerca să îmbunătățim circuitele în măsura în care ne permite legea. Așteptăm să primim răspunsul în legătură cu începerea lucrărilor de reabilitare a corpurilor A și B, unde se află și CPU. Nu putem să ne apucăm de modificări majore, care s-ar impune, de vreme ce această aripă a spitalului urmează a fi reabilitată după modelul celorlalte”, a declarat dr. Gabriela Daniș, director medical al spitalului.
Aceasta a mai precizat că biroul de registratură a spitalului va fi mutat în ambulatoriu, la Fișier, urmând ca în locul său să se mute biroul de documentare al CPU, registratura compartimentului, astfel încât să se asigure un spațiu mai mare cabinetului propriu-zis, unde vor fi consultați pacienții veniți la Urgențe.
Toate aceste investiții se vor realiza cu bani de la Consiliul Local, aproximativ 150.000 de lei.
CPU din cadrul spitalului bârlădean nu a mai beneficiat de lucrări majore de îmbunătățire din 2002, când a fost înființat. Acum trei ani, au fost făcute doar unele mici investiții precum schimbarea ușii și înlocuirea linoleumului cu unul special pentru unitățile sanitare. (Mihaela NICULESCU)

Comments

comments

A așteptat 13 ani pentru a fi modernizat. Până la sfârșitul anului, Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad va avea o față nouă. Lucrările de modernizare a acestui compartiment sunt în toi. Se schimbă tâmplăria veche și se înlocuiește cu termopane, pardoseala va fi de asemenea înlocuită, se vor vărui spațiile și vor fi îmbunătățite circuitele funcționale. „Nu vor fi efectuate lucrări de anvergură ci atât cât putem să facem cu spațiul de care dispune CPU. Vom încerca să îmbunătățim circuitele în măsura în care ne permite legea. Așteptăm să primim răspunsul în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Da, este foarte bine ca se modernizeaza acest CPU.

    Noi , cei care ne adresam acestui compartiment de nevoie, speram si la o operativitate din partea angajatilor acestui sector, sa nu mai asteptam cu un bolnav diagnosticat de acest CPU cu accident vascular – 4 ore la usa , cu orice suferinta dealtfel . Ceva trebuie schimbat pentru a-i ajuta pe cei disperati care se adreseaza acestui compartiment. Timpul de asteptare sa fie redus .

%d blogeri au apreciat: