Google+
Home » National » Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile din septembrie va avea loc duminică, 18 octombrie

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile din septembrie va avea loc duminică, 18 octombrie

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise în perioada 1-30 septembrie va fi organizată duminică, 18 octombrie, de la ora 17:20, în studioul TV al Loteriei Române, iar dacă vor fi mai mult de 100 de câștigători va avea loc o nouă extragere ulterior. 

Fondul de premiere rămâne de un milion de lei, care se va împărți la maxim 100 de câștigători.

În prima etapă a extragerii de duminică va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, iar în a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. “Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale.

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a plătit miercuri premiile acordate după extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în iunie, cei patru câștigători primind câte 210.096 lei (250.000 brut).

Câștigătorii sunt din București, Timiș, Prahova și Bacău.

La extragere au fost desemnate câștigătoare bonurile cu valori de 509 lei emise la 1 iunie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Pentru extragerea din 16 august, aferentă bonurilor din iuliem au fost depuse 15 cereri de revendicare în termenul de 30 de zile, iar pentru cea organizată pe 20 septembrie au fost primite 33 cereri de revendicare până la 15 octombrie.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise în perioada 1-30 septembrie va fi organizată duminică, 18 octombrie, de la ora 17:20, în studioul TV al Loteriei Române, iar dacă vor fi mai mult de 100 de câștigători va avea loc o nouă extragere ulterior.  Fondul de premiere rămâne de un milion de lei, care se va împărți la maxim 100 de câștigători. În prima etapă a extragerii de duminică va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, iar în a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: