Google+
Home » Social » Nuntă de aur, la CARP Barlad

Nuntă de aur, la CARP Barlad

Sâmbătă, 17 octombrie, va fi mare sărbătoare pentru 77 de cupluri – 65 din Bârlad și 12 din mediul rural, care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Bârlad (CARP) le-a pregătit o nuntă de aur cu toate ingredientele necesare.

Cununia religioasă va avea loc începând cu ora 14, la Biserica „Sf. Ecaterina”, din curtea spitalului, iar după-amiază, de la ora 16, mirii sunt invitați la o pensiune din afara orașului pentru a petrece în compania muzicii și dansului, iar meniul oferit va fi demn de o nuntă de aur.
Nu vor lipsi surprizele. Pe lângă diplomele și ajutoarele financiare nerambursabile, cele 77 de familii, membre ale CARP din Bârlad și ale filialelor CARP din mediul rural, vor putea asculta unele dintre cele mai cunoscute voci. Vor cânta pentru longevivele cupluri George Forcos Palade și formația El Passo din Bârlad, dar și îndrăgitul interpret George Rotaru.
Sunt așteptați la eveniment reprezentanți ai administrației locale, colaboratori ai CARP dar și Preda Nedelcu, președintele Asociației Naționale a Pensionarilor din România. (Mihaela NICULESCU

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: