Home / Social / Opinii – Puștiule, cine ți-a dat ție permis de conducere?

Opinii – Puștiule, cine ți-a dat ție permis de conducere?

Articolul “Noi nu avem nevoie de Poliție Rutieră“, pe care l-am publicat în ediția de alaltăieri a ziarului nostru, împreună cu o serie de fotografii în care apărea un autoturism ce zăcea în mijlocul carosabilului, a produs mare supărare. Nu în rândul agenților de circulație, așa cum m-aș fi așteptat. Lipsa de atitudine a acestora, in urma articolului, nu poate fi catalogata decat ca fiind absolut echilibrata. Cel care s-a isterizat a fost taman conducătorul auto, adică cel care încălcase legea, și care, dacă nu s-ar fi dedat la acțiuni atât de comice, mai că l-aș fi luat în serios.

Dar nu am putut decât să mă amuz. Furios foc și lovit în amorul propriu, puștiul – căci nu pare să aibă mult peste 20 de ani – s-a dezlănțuit în fel și chip: m-a contactat ichim facebooktelefonic pentru a-mi explica motivul pentru care mașina blocase traficul pe banda de circulație (avea pană), mi-a pus în vedere că mă dă în judecată (om periculos, dom’le!) și s-a pus să-mi dea lecții de jurnalism. Cică nu e bun articolul, că n-am avut “trei surse”!
După care s-a mutat pe facebook, unde omulețul mi-a postat poza făcând și niște “precizări”. Recunosc, a fost un efort să-i citesc până la capăt panseul profund, dar nu e locul aici de analize gramaticale.
În orice caz, postarea lui (cu ocazia asta am aflat și că-i dansator) a avut ceva aplaudaci. Mai ales în rândul … cum să zic, să nu jignesc? … celor ca el.
Mi s-a spus, însă, că le-a mers la inimă și unor cucoane (cu pretenții, dacă le întrebi pe ele). Una se autointitulează “om de televiziune”, iar alta e nevastă (cred) de polițist.

Apropos, puștiule, tie cine ți-a dat permis de conducere? Ai voie să nu-mi răspunzi.
Dar eu o să-ți răspund în legătură cu cele “trei surse”, dacă îți imaginezi că fotografiile care apar în presă trebuie să se bazeze pe surse:
1. Codul Rutier;
2. Legislația conexă Codului Rutier;
3. Ioan Vârlan, șeful Serviciului Rutier Vaslui;
4. Costică Fânaru, șeful Biroului de Poliție Rutieră Bârlad;
5. Propria ta gafă, dragă puștiule.

6. Instructorul tau auto, care nu intelege de ce nu ti-a intrat in cap ce trebuie sa faci in situatii de genul acesta.
După cum vezi, sunt mai mult de trei, dar eu îți sugerez să te limitezi la a o studia măcar pe prima, după care să le inviți la discuții pe subiect pe cucoanele de vorbirăm mai sus, dar și pe “cei ca tine”.
Mai multe detalii despre “sursele” enumerate poți afla din articolul “Să zică mersi că nu a fost amendat”. Pont: e vorba despre tine și despre cei care se cred zmei pe șosele doar pentru că le-a mijit mustața. (Simona MIHĂILĂ)

Citeste si: Seful Politiei Rutiere Barlad reactioneaza: “Sa spuna mersi ca nu a fost amendat”

Articolul "Noi nu avem nevoie de Poliție Rutieră", pe care l-am publicat în ediția de alaltăieri a ziarului nostru, împreună cu o serie de fotografii în care apărea un autoturism ce zăcea în mijlocul carosabilului, a produs mare supărare. Nu în rândul agenților de circulație, așa cum m-aș fi așteptat. Lipsa de atitudine a acestora, in urma articolului, nu poate fi catalogata decat ca fiind absolut echilibrata. Cel care s-a isterizat a fost taman conducătorul auto, adică cel care încălcase legea, și care, dacă nu s-ar fi dedat la acțiuni atât de comice, mai că l-aș fi luat în serios.…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. Unul din "cei ca el"

    Draga noastra Simona Mihaila , faptul ca ai puterea de a scrie in ziar asta nu-ti permite sa denigrezi anumite persoane . Noi,”cei ca el”,vom incerca sa-ti dam replica pe masura . Noi stim ca a fost vorba despre un incident in trafic ,sfarsit cu o explozie de cauciuc ,de aceea ne permitem sa-i luam apararea . Toata lumea a vazut in poza facuta chiar de dvs. ca masina era putin inclinata pe o parte , dar culmea si ca prin minune ,dvs. care ati stat in fata ei nu ati vazut asta . Si ca o mica precizare , una din acele “doamne” este chiar sotia comandantului Politiei Barladene ,care dupa cum ati spus ,nu prea isi face treaba ! Nu stiu daca aveti permis de conducere sau nu , insa masina este dotata cu un buton rosu ,de obicei, care semnifica “avarii” , care au fost puse in functiune pana cand ,din pacate ,s-a terminat bateria. Extraordinar ,ce greseala ! Recunoasteti mai bine ca nu aveti ce scrie in ziarul acesta si faceti din tantar ,armasar absolut tot ce prindeti in obiectivul aparatului ! Rusine !!

x

Check Also

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

Eveniment inedit, organizat de Asociația Culturală „Constantin Hamangiu” din Bârlad

Activitatea din acest an a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: