Home / Monden / Și-a salvat averea! George Copos a scăpat de procesele cu ANAF, după ce a plătit statului 666.520 euro!

Și-a salvat averea! George Copos a scăpat de procesele cu ANAF, după ce a plătit statului 666.520 euro!

Fostul patron al Rapidului George Copos a reușit să scape, fără mari bătăi de cap, de toate cele 4 procese prin care Fiscul încerca să recupereze de la el 2.942.154 de lei, cheltuieli de judecată și prejudiciu de plătit ca urmare a dosarului transferurilor ilegale de fotbaliști. Omul de afaceri a achitat toate datoriile, așa că ANAF a cerut închiderea dosarelor pe care i le deschisese la judecătorie. 

Eliberat condiționat în aprilie anul acesta, după 432 de zile de închisoare executate ca urmare a condamnării sale de trei ani și opt luni de pușcărie în dosarul tranferurilor, George Copos era vânat de ANAF pentru o datorie de aproape 3 milioane de lei, reprezentând cheltuieli de judecată și prejudiciu adus statului.

Cum în conturile fostului patron al Rapidului n-au fost găsiți suficienți bani, Fiscul ceruse instanței de judecată obligarea omului de afaceri la partajarea forțată a averii pe care o deține împreună cu Cristiana, soția sa. Vizate erau 4 imobile din București puse sub sechetru de procurorii DNA, care ar fi putut fi vândute la licitație.

A acoperit toată datoria

Fostul șef din Giulești, care de foarte multe ori declara public faptul că este un om sărac, a reușit să fenteze executarea silită plătind statului până la ultimul leu din datoria care i se imputa. În aceste condiții, ANAF a renunțat la pretențiile formulate împotriva lui în instanță, iar judecătorii n-au mai avut de îndeplinit decât o simplă formalitate.

Aceea de a închide definitiv dosarele lui George Copos. Contactată de reporterii ziarului Libertatea, avocata lui George Copos a refuzat să ofere detalii legate de înțelegerea omului de afaceri cu Fiscul.

“Nu vă pot oferi detalii, nu sunt mandatată în acest sens”, a declatat Alexandra Klein, care a continuat făcând o remarcă ce confirmă faptul că fostul finanțator al Rapidului a acoperit toată datoria la ANAF. “Fiscul nu renunță până ce debitul nu e stins în totalitate”, a completat avocata.

A strâns 155 de milioane de euro din hoteluri și imobiliare

George Copos deținea anul trecut, conform Top 300 Capital, o avere estimată între 152-155 de milioane de euro. Averea a fost strânsă, potrivit aceleiași publicații de specialitate, din domenii precum cel hotelier și cel imobiliar.

O falie importantă a afacerilor controlate de familia Copos este însă și cea dulce, reprezentată de Ana Pan, societatea pe care funcționează 12 magazine și laboratoare de patiserie.

Sursa: libertatea.ro

Fostul patron al Rapidului George Copos a reușit să scape, fără mari bătăi de cap, de toate cele 4 procese prin care Fiscul încerca să recupereze de la el 2.942.154 de lei, cheltuieli de judecată și prejudiciu de plătit ca urmare a dosarului transferurilor ilegale de fotbaliști. Omul de afaceri a achitat toate datoriile, așa că ANAF a cerut închiderea dosarelor pe care i le deschisese la judecătorie.  Eliberat condiționat în aprilie anul acesta, după 432 de zile de închisoare executate ca urmare a condamnării sale de trei ani și opt luni de pușcărie în dosarul tranferurilor, George Copos era…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: