Home » Sport » Vasluienii, în cădere liberă – HC Vaslui – Minaur Baia Mare  25-34 (11-15)

Vasluienii, în cădere liberă – HC Vaslui – Minaur Baia Mare  25-34 (11-15)

de Marian MOCANU

Sala Sporturilor a găzduit miercuri seară întâlnirea HC Vaslui – Minaur Baia Mare, din cadrul rundei cu numărul 9 a Ligii Naționale de handbal masculin. Partida a luat sfârșit cu succesul categoric al oaspeților.

La sfârșitul celor 60 de minute de joc campioana a învins cu 34-25 (15-11). Doar primele 20 de minute ale disputei au fost cu adevărat echilibrate. Până la 7-7 s-a mers cap la cap, după care oaspeții au pus stăpânire pe joc, distanțându-se pas cu pas. Vasluienii trec din nou printr-o pasă neagră, fiind pentru a doua oară în acest tur de campionat când suferă trei eșecuri consecutive. Toți cei care compun lotul speră să iasă cât mai curând din această situație mai mult decât delicată. La această oră atât apărarea, mult prea ușor depășită, cât și atacul, cu numeroase ratări, inclusiv de pe semicerc și aruncări de la 7 metri, sunt efectiv la pământ.

Din rândurile formației gazdă, pregătită de tandemul Sandu Iacob – Alexandru Axinte, a ieșit parțial în evidență doar extrema Polocoșer, care a înscris de șase ori. Celelalte goluri ale amfitrionilor au fost marcate de Barac și Mihai Bujor (câte 4), Anton (3), Pasere, Sandu Mihai, Roșu și Moldovanu (câte 2).

Golurile oaspeților au fost inscrise de Sadoveac, Bera și Karacic (câte 5), Ramba și Cristescu (câte 4), Vilovski, Sabou și Popescu (câte 3), Bușecan și Fotache (câte 1).

După această etapă vasluienii au coborât până pe locul 12, cu 7 puncte. Pe primele trei poziții se situează: 1. CSM București 24 de puncte, 2. HC Odorhei 21 puncte și 3. Steaua 20 puncte. Etapa viitoare HC Vaslui se va deplasa la Focșani, pentru intâlnirea cu CSM 2007 din localitate.

de Marian MOCANU Sala Sporturilor a găzduit miercuri seară întâlnirea HC Vaslui – Minaur Baia Mare, din cadrul rundei cu numărul 9 a Ligii Naționale de handbal masculin. Partida a luat sfârșit cu succesul categoric al oaspeților. La sfârșitul celor 60 de minute de joc campioana a învins cu 34-25 (15-11). Doar primele 20 de minute ale disputei au fost cu adevărat echilibrate. Până la 7-7 s-a mers cap la cap, după care oaspeții au pus stăpânire pe joc, distanțându-se pas cu pas. Vasluienii trec din nou printr-o pasă neagră, fiind pentru a doua oară în acest tur de campionat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: