Google+
Home » National » Cel puțin 12 morți după scufundarea unei nave ucrainene în Marea Neagră, în apropierea României

Cel puțin 12 morți după scufundarea unei nave ucrainene în Marea Neagră, în apropierea României

Cel puțin 12 oameni s-au înecat după ce o ambarcațiune ucraineană s-a scufundat sâmbătă după-amiază în Marea Neagră, la sud de portul ucrainean Odesa și la aproximativ 120 de kilometri nord-est de Sulina, informează BBC News online. 

Potrivit Pazei de Coastă ucrainene, în ambarcațiune erau 36 de persoane, iar 23 au fost salvate. Douăsprezece persoane au murit înecate, iar una este dată dispărută.

Naufragiul a avut loc în largul localității ucrainene Zatoka, situată pe malul Mării Negre la sud de Odesa și la circa 120 de kilometri nord-est de Sulina.

Potrivit unor surse, nava scufundată era un pescador. Presa ucraineană a relatat că era o navă de transport pasageri.

Autoritățile ucrainene au inițiat o anchetă privind circumstanțele producerii accidentului.

Guvernatorul regional, fostul președinte georgian Mihail Saakașvili, devenit cetățean al Ucrainei, și-a întrerupt o vizită pentru a se deplasa la locul naufragiului.

Sursa: mediafax.ro

Cel puțin 12 oameni s-au înecat după ce o ambarcațiune ucraineană s-a scufundat sâmbătă după-amiază în Marea Neagră, la sud de portul ucrainean Odesa și la aproximativ 120 de kilometri nord-est de Sulina, informează BBC News online.  Potrivit Pazei de Coastă ucrainene, în ambarcațiune erau 36 de persoane, iar 23 au fost salvate. Douăsprezece persoane au murit înecate, iar una este dată dispărută. Naufragiul a avut loc în largul localității ucrainene Zatoka, situată pe malul Mării Negre la sud de Odesa și la circa 120 de kilometri nord-est de Sulina. Potrivit unor surse, nava scufundată era un pescador. Presa ucraineană…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: