Home » Justitie » Justitia romana, trezeste-te! – Criminal recent eliberat a spart o casa si i-a dat in cap proprietarei

Justitia romana, trezeste-te! – Criminal recent eliberat a spart o casa si i-a dat in cap proprietarei

de Marian Mocanu
 
Sa fim tot mai increzatori in justitie! Un individ care a fost eliberat anul trecut de la inchisoare, unde a stat din 2006 dupa ce omorase un om, a fost prins de politisti dupa ce i-a dat in cap unei femei a carei casa o sparsese ca sa fure. Culmea culmilor, este al doilea furt pe care-l comite de cand a iesit de la inchisoare, pentru primul fiind pedepsit cu inchisoare cu suspendare.

Alin Radu Costin, cum il cheama pe individ, a dat spargerea tocmai la Osesti, unde se stabilise. Individul tocmai ce-și făcuse „aprovizionarea” cu alimente și obiecte de uz casnic, când a fost surprins de proprietară. În încercarea de a scăpa, hoțul a lovit-o și a dispărut cu prada. A fost însă prins repede de polițiștii Secției 2 Rurale Negrești.

Individul era cunoscut cu antecedente penale, după ce a fost condamnat în 2006, pe când avea doar 21 de ani, pentru omor. Eliberat anul trecut, a revenit la ce știa el mai bine, adică la furat, primind o nouă condamnare de doi ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei.

De această dată, dat fiind faptul că, pe lângă furt, s-a ales și cu o acuzație de tâlhărie calificată, poate ca oamenii legii vor intelege ca criminalul-talhar este un pericol pentru noi toti.

Deocamdata, sambata, după reținerea sa de către polițiști, magistrații Judecătoriei Vaslui au considerat că Alin Radu Costin nu trebuie să mai rămână în libertate, drept urmare au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Asta dupa ce individul avusese tupeul sa ceara să fie lăsat în arest la domiciliu, chipurile pentru că mai are treabă în gospodărie. Probabil prin gospodăriile altora!

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: