Google+
Home » National » LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna septembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna septembrie

Duminică a avut loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din perioada 1-30 septembrie, în studioul TV al Loteriei Române, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câștigători, care vor fi desemnați în urma altei extrageri dacă se depășește numărul. 

REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE:

Luna câștigătoare: 9 – luna septembrie

Ziua câștigătoare: 16 

Valoarea câștigătoare: 274 lei

Bonurile în valoare de 274 de lei emise pe 16 septembrie au ieșit, astfel, câștigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Fondul de premiere rămâne de un milion de lei, care se va împărți la maximum 100 de câștigători.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale.

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a plătit miercuri premiile acordate după extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în iunie, cei patru câștigători primind câte 210.096 lei (250.000 brut).

Câștigătorii sunt din București, Timiș, Prahova și Bacău.

La extragere au fost desemnate câștigătoare bonurile cu valori de 509 lei emise la 1 iunie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Pentru extragerea din 16 august, aferentă bonurilor din iuliem au fost depuse 15 cereri de revendicare în termenul de 30 de zile, iar pentru cea organizată pe 20 septembrie au fost primite 33 cereri de revendicare până la 15 octombrie.

Sursa: mediafax.ro

Duminică a avut loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale, aferentă bonurilor din perioada 1-30 septembrie, în studioul TV al Loteriei Române, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câștigători, care vor fi desemnați în urma altei extrageri dacă se depășește numărul.  REZULTATE LA EXTRAGEREA BONURILOR FISCALE: Luna câștigătoare: 9 - luna septembrie Ziua câștigătoare: 16  Valoarea câștigătoare: 274 lei Bonurile în valoare de 274 de lei emise pe 16 septembrie au ieșit, astfel, câștigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse de luni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: