Home » Sport » Mor încet dar nu se predau
Costinel Botez

Mor încet dar nu se predau

de Marian MOCANU

Atletico Vaslui a pierdut întâlnirea cu Olimpia Râmnicu Sărat de la începutul week-end-ului trecut.

Echipa vasluiană trece prin clipe din ce în ce mai grele. A avut un început de campionat dezastruos, cu doar o victorie în chiar prima etapă și o neprezentare, culmea, pe propriul teren. Trupa pregătită de interimarul Costinel Botez s-a prezentat la meciul disputat la Râmnicu Sărat, în compania celor de la Olimpia, una dintre fruntașele seriei I a Ligii a 3-a de fotbal, cu o formație alcătuită în marea majoritate din puști. Cu toate acestea a făcut o figură foarte frumoasă chiar dacă au pierdut întâlnirea.

La finele celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost favorabil gazdelor, 3-1, dar acestea s-au detașat greu. Amfitrionii au deschis scorul chiar în minutul 2, după care oaspeții au egalat nouă minute mai târziu, prin Alin Abuzătoaiei. Au urmat, cu greu, celelalte goluri ale celor de la Olimpia.

Acum rămâne de văzut dacă vasluienii vor mai rezista și mai ales cât vor mai rezista. Trupa lui Botez este pe locul 14, ultimul, cu doar 3 puncte, obținute în runda inaugurală, în fața celor de la Bucovina Rădăuți. Același număr de puncte îl are și Inter Dorohoi, dar aceasta are un golaveraj mai bun: 3-15 față de 4-21 al vasluienilor. Etapa viitoare Atletico se va confrunta, pe propriul teren, cu CS Panciu.

de Marian MOCANU Atletico Vaslui a pierdut întâlnirea cu Olimpia Râmnicu Sărat de la începutul week-end-ului trecut. Echipa vasluiană trece prin clipe din ce în ce mai grele. A avut un început de campionat dezastruos, cu doar o victorie în chiar prima etapă și o neprezentare, culmea, pe propriul teren. Trupa pregătită de interimarul Costinel Botez s-a prezentat la meciul disputat la Râmnicu Sărat, în compania celor de la Olimpia, una dintre fruntașele seriei I a Ligii a 3-a de fotbal, cu o formație alcătuită în marea majoritate din puști. Cu toate acestea a făcut o figură foarte frumoasă chiar dacă au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: