Google+
Home » Invatamant » Doar nouă experți în management educațional

Doar nouă experți în management educațional

de Roxana NĂSTASĂ

Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a făcut publică, vineri, lista finală cu cadrele didactice admise la Concursul de selecție în Corpul național de experți în management educațional, în a doua serie din acest an.

Pentru 265 de locuri disponibile în județul Vaslui s-au înscris 26 de candidați, dintre care doar nouă au promovat. Aceștia sunt: Alexandru George Țigău, de la Liceul Tehnologic “Petru Rareș” care a obținut 95 de puncte, Mirela Muștiuc, de la Școala Gimnazială “Constantin Motaș” Vaslui, care a obținut 94 de puncte, Sergiu Nicolae Romașcu, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui, care a obținut 93 de puncte, Florentin Bărăgan, de la Școala “Elisabeta Polihroniade” (87 de puncte), Maria Monica Coman, de la Școala “Constantin Pufan” Vaslui (80 de puncte) și Mihaela Ichim de la Școala “Ștefan Ciobotarașu” din Lipovăț care a obținut 72 de puncte. Promovați au fost și Ionuț Valentin Chiochiu de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Maria Mihaela Alexa de la Școala Gimnazială “Iorgu Radu” și Maria Alina Neculau, de la Școala din Poienești care au promovat la limită, cu 70 de puncte. Alți șase candidați nu au promovat obținând mai puțin de 70 de puncte, în timp ce 11 s-au mai prezentat după ce s-au înscris, fiind la rândul lor declarați nepromovați, cu 0 puncte.

Candidații nemulțumiți vor putea depune contestații începând de astăzi până pe 23 octombrie, rezultatele finale ale evaluării fiind afișate pe 3 noiembrie.

Comments

comments

de Roxana NĂSTASĂ Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a făcut publică, vineri, lista finală cu cadrele didactice admise la Concursul de selecție în Corpul național de experți în management educațional, în a doua serie din acest an. Pentru 265 de locuri disponibile în județul Vaslui s-au înscris 26 de candidați, dintre care doar nouă au promovat. Aceștia sunt: Alexandru George Țigău, de la Liceul Tehnologic "Petru Rareș" care a obținut 95 de puncte, Mirela Muștiuc, de la Școala Gimnazială "Constantin Motaș" Vaslui, care a obținut 94 de puncte, Sergiu Nicolae Romașcu, de la Liceul "Mihail Kogălniceanu" Vaslui, care a obținut 93…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: