Google+
Home » Social » Apartament din Bârlad distrus de un scurt-circuit electric!

Apartament din Bârlad distrus de un scurt-circuit electric!

Răzvan CĂLIN

Pompierii militari bârlădeni au reușit să lichideze incendiul înainte de a se propaga și la alte locuințe din bloc.

Un scurt circuit al cablului electric care alimenta un televizor a provocat un incendiu care aproape că a distrus un apartament situat într-un bloc din centrul Bârladului. Pompierii militari au fost alertați în jurul orei 9.11 de un bărbat care locuiește în blocul respectiv, situat pe strada Vasile Lupu, nr. 2, în imediata vecinătate a Bisericii ”Sf. Dumitru”. Omul a observat cum ieșea fum dintr-un apartament cu două camere situat la etajul I.

”La fața locului au intervenit de urgență două autospeciale cu spumă și apă. În momentul în care colegii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta în dormitorul apartamentului. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit survenit la un cablu electric ce alimenta televizorul”, ne-a declarat sublocotenentul Ionuț Roșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

După aproximativ o jumătate de oră, pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, înainte ca acesta să se propage și la restul locuințelor din bloc.

Nu s-au înregistrat victime omenești, însă, din păcate, apartamentul a suferit distrugeri destul de însemnate. Pagubele s-au înregistrat mai ales la nivelul dormitorului, dar și în restul locuinței, flăcările distrugând piese de mobilier, cum ar fi un pat, două șifoniere, dar și trei uși.

 

About Razvan Calin

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: