Google+
Home » Justitie » Plăcerile vinovate nu se dau de pomană – Bârlădean sechestrat de două prostituate!

Plăcerile vinovate nu se dau de pomană – Bârlădean sechestrat de două prostituate!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat din Bârlad a reclamat la poliție că a fost sechestrat într-un apartament de două femei, cunoscute ca fiind practicante a cele mai vechi meserii din lume. Individul le tocmise pe cele două prostituate pentru o partidă de amor fierbinte, însă la final nu a mai fost lăsat să plece din apartament pentru că nu le-a plătit pe amândouă.

Că viața bate filmul nu mai e demult o noutate, iar polițiștii bârlădeni au avut parte recent de o astfel de întâmplare când, printr-un apel primit la 112 o voce de bărbat le-a cerut ajutorul după a fost sechestrat de două femei. Ulterior, avea să se afle că cele două ”amazoane” erau două din cele mai experimentate practicante ale cele mai vechi meserii din lume.

Povestea începe în noaptea de 16/17 octombrie, în jurul orei 4, când polițiștii bârlădeni sunt alertați în urma unui apel 112 că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, strigă după ajutor, sechestrat fiind într-un apartament din Bârlad. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de la Poliția Bârlad care l-a descoperit pe bărbat în apartamentul respectiv, alături de două femei.

Cele două femei sunt două personaje extrem de familiare polițiștilor bârlădeni (și nu numai) pentru că practică prostituția. Amândouă pot fi văzute la ”treabă”, Drumul European 581, ademenindu-și clienții (îndeosebi TIR-iști), cu ”marfa” din dotare. Se pare că vineri seara cele două au reușit să-l agațe de mușteriu pe bârlădeanul în vârstă de 32 de ani.

Cum omul era ”încălzit” rău de tot, s-a gândit că n-ar fi rău să le tocmească pe amândouă. Așa că le-a făcut imediat o ofertă la pachet celor două prostituate, iar acestea n-au stat prea mult pe gânduri și au acceptat. Așa că au mers la apartamentul uneia dintre ele și au trecut la acțiune.

Sărim peste episodul ”triplu X” și ajungem la momentul când tânărul vrea să plece și trebuie să onoreze nota de plată pentru partida de amor fierbinte. Din acest moment au apărut problemele. Cu mintea ceva mai răcorită, se pare că bărbatul a realizat că factura-i cam umflată, așa că nu a vrut să scoată bani din buzunar decât pentru una dintre fete. Spiritul lui de afacerist i s-a ascuțit brusc atunci când, derulând filmul înapoi, și-a dat seama că făcuse ”schimbul de ulei” doar la una dintre ele. În momentul în care cea de a doua și-a cerut partea, individul i-a zis ”pas”, mai ales că serviciile acesteia nu se ridicase la standardele lui de calitate. Cică nici măcar nu-i verificase ”presiunea la roți”!prostituatgfdg

Enervată la culme că rămâne cu buzele umflate la pătrat (nu tu schimb de ulei, nu tu bani), păgubita i-a atras atenția bărbatului că nu-i la ”Din dragoste” și nici ea nu-i Mircea Radu, bre! Cum bărbatul o ținea pe-a lui (că nu plătește decât ce-a consumat), cucoana s-a crizat și a încuiat ușa de la intrare în  apartament, amenințându-l că nu-i dă drumul până ce nu vede și ea bănuțu’.

Văzându-se încolțit de cele două, care l-au cam umilit în spiritul de afaceri, omul s-a cam pierdut cu firea.  Speriat foc, a apelat 112 cerând ajutorul polițiștilor. Prompți, oamenii legii l-au scăpat de sub jupoanele pipițelor și, în același timp, au deschis și un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

”În noaptea de 16/17 octombrie, polițiștii bârlădeni au fost sesizați prin 112 de un bărbat din Bârlad, de 32 de ani. Acesta a reclamat că a fost victima infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Fapta s-a petrecut în timp ce se afla la domiciliul unei femei de 43 de ani, din Bârlad, care nu l-a lăsat să părăsească locuința, încuind ușa de acces. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili dacă cele sesizate se confirmă, adică dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de lipsire de libertate de libertate în mod ilegal”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Comments

comments

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: