Google+
Home » Invatamant » Se caută profesori!

Se caută profesori!

Au apărut alte nouă posturi libere pentru cadre didactice, în județ, după ce unii profesori au renunțat la ele. Aceste posturi apar după ce, acum două săptămâni au fost repartizate în ședință publică alte 25 de posturi rămase libere după plecarea unor cadre didactice. Acum se caută profesori pentru tehnologia informației, geografie, engleză și educație fizică și sport la liceu, un profesor de chimie în învățământul gimanizal și trei cadre pentru învățământul primar.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, aceste posturi vor fi repartizate astăzi în cadrul unei ședințe, la Biroul de resurse umane din cadrul ISJ Vaslui, începând cu ora 11.
Ca și până acum, ordinea de repartizare în ședința publică este următoarea: cadrele didactice titulare a căror restrângere de activitate a fost soluționată prin detașare în interesul învățământului pentru nesoluționarea restrângerii de activitate pe posturi didactice/catedre vacante/rezervate pentru care nu au studii corespunzătoare; completarea catedrelor cadrelor didactice angajate pe perioadă determinată, repartizate pe catedre incomplete, cu respectarea metodologiei; detașarea în interesul învățământului sau la cerere a cadrelor didactice titulare rămase nesoluționate din etapele anterioare ale mobilității personalului didactic și a candidaților rămași nerepartizați în etapele anterioare ale mobilității personalului didactic, care îndeplinesc condițiile de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, cu respectarea Metodologiei; detașarea în interesul învățământului sau la cerere a personalului didactic titular care solicită detașare în afara Calendarului, cu respectarea Metodologiei; ocuparea în regim de plata cu ora, cu respectarea Metodologiei. (Roxana NĂSTASĂ)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: