Home » Sport » Succes greu obținut

Succes greu obținut

de Marian MOCANU

Duminică seară, la sala Sporturilor ”Milcovul” din Focșani, s-a disputat întâlnirea dintre CSM 2007 din localitate și HC Vaslui, partidă contând pentru runda cu numărul 10 a Ligii Naționale la handbal masculin. După cele 60 de minute oaspeții s-au impus cu scorul de 29-25 (11-13).

După un început mai mult decât reușit (8-2 în minutul 13), elevii lui Sandu Iacob și Alexandru Axinte au început să trateze superficial meciul. Ca urmare, după alte câteva minute, gazdele au egalat, mai mult au intrat la vestiare cu un avans de două goluri: 13-11. Muștruluiți serios la cabine, vasluienii au intrat hotărâți să tranșeze succesul de partea lor. Și au reușit fără probleme. Diferența clară de valoare în favoarea oaspeților a făcut ca în final să învingă cu 29-25. Golurile vasluienilor au fost inscrise de Gabriel Bujor 11, Roșu 9, Moldovanu 4, Anton și Sandu Mihai câte 2 și Hrimiuc 1. De remarcat prestația portarului Tudor Stănescu, imbatabil în multe momente ale jocului.

În urma succesului înregistrat la Focșani vasluienii au urcat un loc în clasament. Actualmente elevii lui Iacob se situează pe poziția a 11-a, cu 10 puncte. Runda viitoare vasluienii urmează să se confrunte cu Potaissa Turda. Partida se va desfășura joi, 22 octombrie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor din Vaslui.

de Marian MOCANU Duminică seară, la sala Sporturilor ”Milcovul” din Focșani, s-a disputat întâlnirea dintre CSM 2007 din localitate și HC Vaslui, partidă contând pentru runda cu numărul 10 a Ligii Naționale la handbal masculin. După cele 60 de minute oaspeții s-au impus cu scorul de 29-25 (11-13). După un început mai mult decât reușit (8-2 în minutul 13), elevii lui Sandu Iacob și Alexandru Axinte au început să trateze superficial meciul. Ca urmare, după alte câteva minute, gazdele au egalat, mai mult au intrat la vestiare cu un avans de două goluri: 13-11. Muștruluiți serios la cabine, vasluienii au intrat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor