Google+
Home » Monden » Andreea Mantea nu vrea sa mai auda de barbati: „N-am pe nimeni si nici nu vreau”

Andreea Mantea nu vrea sa mai auda de barbati: „N-am pe nimeni si nici nu vreau”

Andreea Mantea a avut parte de o perioada zbuciumata, insa de cand l-a adus pe David pe lume viata i s-a schimbat si a uitat de toate experientele neplacute. Vedeta TV zambeste increzatoare spre viitor, chiar daca momentat nu se gandeste sa-si faca iubit

Show-ul „Burlacita” a facut-o sa creada din nou in iubire, iar dupa cateva luni de relatie cu castigatorul emisiunii a ramas insarcinata. Din rodul dragostei lor a venit pe lume David, o minune de copil pe care Andreea Mantea il iubeste mai presus de orice.

Din pacate, relatia cu tatal copilului ei a luat sfarsitul inainte ca micutul sa vina pe lume. Mai mult, barbatul nu a mai dat niciun semn de viata, iar Andreea Mantea a ramas o mama singura. Toate astea sunt de domeniul trecutului, caci prezentatoarea emisiunii a uitat totul de cand micutul David a aparut in viata ei. Mai mult, pentru ca relatia cu fostul iubit s-a terminat cum nu si-ar fi dorit, Andreea nu isi mai doreste vreun barbat in viata ei. Cel putin nu deocamdata. „Sunt bine asa cum sunt, nu vreau pe nimeni. Sunt singura si sincer nu imi doresc prea curand pe cineva in viata mea. Prefer sa imi petrec timpul cu David. Sunt extrem de fericita si implinita. David este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat.”, a declarat Andreea Mantea, pentru Cancan.ro.

A avut o relatie si cu Stefan Stan

Andreea Mantea a fost la un pas de a ajunge in fata altarului cu fostul castigator de la Vocea Romaniei, insa, pana la urma, au ales sa mearga pe drumuri separate. In prezent, cei doi sunt foarte buni prieteni.

Andreea Mantea a avut parte de o perioada zbuciumata, insa de cand l-a adus pe David pe lume viata i s-a schimbat si a uitat de toate experientele neplacute. Vedeta TV zambeste increzatoare spre viitor, chiar daca momentat nu se gandeste sa-si faca iubit Show-ul "Burlacita" a facut-o sa creada din nou in iubire, iar dupa cateva luni de relatie cu castigatorul emisiunii a ramas insarcinata. Din rodul dragostei lor a venit pe lume David, o minune de copil pe care Andreea Mantea il iubeste mai presus de orice. Din pacate, relatia cu tatal copilului ei a luat sfarsitul inainte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: