Home / Justitie / Conturi de zeci de mii de euro pe numele prostituatei care și-a sechestrat clientul

Conturi de zeci de mii de euro pe numele prostituatei care și-a sechestrat clientul

de Răzvan CĂLIN

Tatiana Balan, una dintre cele două prostituate care au sechestrat un bârlădean din cauză că acesta nu a vrut să plătească întreaga ”consumație”, episod relatat în amănunt în ediția noastră de ieri, se află în topul celor mai bogați vasluieni. Fată muncitoare și neobosită, Tatiana a strâns în conturi zeci de mii de euro. Numai dobânzile pe care le încasează prolifica vânzătoare de plăceri se ridică la aproximativ 5.000 de euro pe an.

Pe cât de talentată în ”afaceri”, pe atât de modestă s-a dovedit acest exemplu de om al muncii. Informațiile despre conturile sale grase au ieșit la iveală, după ce prostituata a fost obligată de autoritățile statului să-și plătească amenzile care i-au fost administrate pentru practicarea prostituției de-a lungul anilor.

Tatiana Balan este, alături de Nicoleta Iorga, o figură extrem de cunoscută pe plan local. Fetele descurcărețe, care își vând trupul tuturor amatorilor de sex pe bani, pot fi văzute aproape zilnic la ieșirile din Bârlad, pe Drumul European (DE) 581. Este locul lor preferat pentru că aici au vad bun, TIR-iștii alcătuind grosul ”clientelei”. Amândouă au strâns de-a lungul timpului sute de amenzi care însumează miliarde de ei vechi.

Tatiana este, însă, cea care se evidențiază de departe datorită spiritului său ”antreprenorial”. Deși își face veacul mai mult prin Bârlad, femeia este din satul Mânzați, comuna Ibănești, acolo unde figurează și cu domiciliul.

Cum profesia pe care o practică cu sârg încă din fragedă tinerețe nu a fost legiferată, femeia a reușit un record personal deloc de invidiat. Numai din 2005 și până în primăvara anului în curs, acumulase sancțiuni contravenționale în valoare de peste 55.000 de lei. Pentru practicarea prostituției, evident. Întrucât are domiciliul în Mânzați, toate amenzile pe care le-a primit au fost trimise la Primăria Ibănești.
pletea-benone„Conform legislației în vigoare, noi am fost obligați să recuperăm aceste creanțe. În urma unui control al ANAF, ni s-a cerut să urgentăm măsurile, așa că am acționat-o în judecată”, a declarat, pentru Est News, Benone Pletea, primarul comunei Ibănești.
În scurt timp, instanța de judecată a obligat-o pe Tatiana Balan să plătească toate amenzile încasate din 2005 sau, dacă nu-și permite, să presteze ore de muncă în folosul comunității.

Nu mică le-a fost edililor din Ibănești când s-au trezit că în conturile primăriei au fost virați cei peste 55.000 de lei. Și mai uimiți au fost când au aflat că Tatiana avea în conturi bancare atât de mulți bani, că unora nu le-ar ajunge o viață ca să-i strângă.
„Am rămas și noi mirați că a avut atâția bani. Cei de la Finanțe au descoperit că femeia aceasta avea într-un cont din bancă și mai mulți bani decât totalul amenzilor. I-au calculat că încasa o dobândă anuală de la bancă în valoare de circa 2.200 de lei. Vă dați seama, avea în conturi miliarde de lei vechi”, a  mai spus primarul comunei Ibănești.
La un calcul sumar (și avansând o dobândă anuală de circa 6%) ar reieși că Tatiana Balan ar deține undeva în jur la 360.000 de lei.
Edilii comunei sale natale au aflat că femeia ar vrea să revină în sat și să-și trântească o vilă, de să rămână muți de uimire toți cei care au desconsiderat-o

Și-au sechestrat clientul pentru că le-a tocmit pe amândouă la pachet, dar a rezolvat-o (”profesional” și financiar) numai pe una!

prostituateTatiana și Nicoleta au intrat din nou în vizorul autorităților după ce în urmă cu câteva zile și-au sechestrat unul dintre clienți. Totul s-a petrecut noaptea de 16/17 octombrie, în jurul orei 4, când polițiștii bârlădeni au fost alertați în urma unui apel 112 că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a reclamat faptul că este sechestrat într-un apartament din Bârlad. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de la Poliția Bârlad care l-a descoperit pe bărbat în apartamentul respectiv, alături de două femei.
Se pare că vineri seara cele două au reușit să-l agațe de mușteriu pe bârlădeanul în vârstă de 32 de ani.Cum omul era ”încălzit” rău de tot, s-a gândit că nu i-ar strica să le tocmească pe amândouă. Așa că le-a făcut imediat o ofertă la pachet celor două prostituate, iar acestea n-au stat prea mult pe gânduri și au acceptat. După care au mers la apartamentul uneia dintre ele (Nicoleta) și au trecut la acțiune.
Sărim peste episodul ”triplu X” și ajungem la momentul când tânărul vrea să plece și trebuie să onoreze nota de plată pentru partida de amor fierbinte. Din acest moment au apărut problemele. Cu mintea ceva mai răcorită, se pare că bărbatul a realizat că factura-i cam umflată, așa că nu a vrut să scoată bani din buzunar decât pentru una dintre fete. Spiritul lui de afacerist i s-a ascuțit brusc atunci când, derulând filmul înapoi, și-a dat seama că făcuse ”schimbul de ulei” doar la una dintre ele. În momentul în care cea de a doua și-a cerut partea, individul i-a zis ”pas”, mai ales că serviciile acesteia nu se ridicase la standardele lui de calitate. Cică nici măcar nu-i verificase ”presiunea la roți”!
Enervată la culme că rămâne cu buzele umflate la pătrat (nu tu schimb de ulei, nu tu bani), păgubita i-a atras atenția bărbatului că nu-i la ”Din dragoste” și nici ea nu-i Mircea Radu, bre! Cum bărbatul o ținea pe-a lui (că nu plătește decât ce-a consumat), cucoana s-a crizat și a încuiat ușa de la intrare în apartament, amenințându-l că nu-i dă drumul până ce nu vede și ea bănuțu’.
Văzându-se încolțit de cele două, care l-au cam umilit în spiritul de afaceri, omul s-a cam pierdut cu firea. Speriat foc, a apelat 112 cerând ajutorul polițiștilor. Prompți, oamenii legii l-au scăpat de sub jupoanele pipițelor și, în același timp, au deschis și un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

de Răzvan CĂLIN Tatiana Balan, una dintre cele două prostituate care au sechestrat un bârlădean din cauză că acesta nu a vrut să plătească întreaga ”consumație”, episod relatat în amănunt în ediția noastră de ieri, se află în topul celor mai bogați vasluieni. Fată muncitoare și neobosită, Tatiana a strâns în conturi zeci de mii de euro. Numai dobânzile pe care le încasează prolifica vânzătoare de plăceri se ridică la aproximativ 5.000 de euro pe an. Pe cât de talentată în ”afaceri”, pe atât de modestă s-a dovedit acest exemplu de om al muncii. Informațiile despre conturile sale grase au…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: