Home » Sport » Bârladul ia locul Vasluiului

Bârladul ia locul Vasluiului

de Marian MOCANU

A intrat în tradiția Direcțiilor Județene pentru Tineret și Sport din întreaga țară ca la finele fiecărui an să fie organizate festivități de premiere a celor mai valoroși zece sportivi din județ la ramurile olimpice dar și la cele neolimpice. Dacă până în prezent acest eveniment era organizat la Vaslui, iată că mai marii sportului de aici au luat hotărârea, demnă de laudă, de a schimba orașul. Astfel, ediția din acest an se va desfășura în municipiul Bârlad.

După toate probabilitățile manifestarea va fi derulată în sala de spectacole a Teatrului ”V.I. Popa”. Ideea aparține chiar directorului instituției, Răducu Tatu. ”Ne-am gândit să dăm și o altă conotație evenimentului. Mai schimbăm cadrul, schimbăm orașul, locul. Chiar dacă pe unii o să-i deranjeze, poate, ne gândim că și în alte localități ale județului se întâmplă lucruri bune, lucruri frumoase când vine vorba de sport. Iar când spunem Bârlad spunem rugby și Ovidiu Tonița dar mai ales spunem gimnastică și spunem Andreea Răducan, multiplă medaliată la Campionate Mondiale și Jocuri Olimpice”, a declarat șeful sportului vasluian.

de Marian MOCANU A intrat în tradiția Direcțiilor Județene pentru Tineret și Sport din întreaga țară ca la finele fiecărui an să fie organizate festivități de premiere a celor mai valoroși zece sportivi din județ la ramurile olimpice dar și la cele neolimpice. Dacă până în prezent acest eveniment era organizat la Vaslui, iată că mai marii sportului de aici au luat hotărârea, demnă de laudă, de a schimba orașul. Astfel, ediția din acest an se va desfășura în municipiul Bârlad. După toate probabilitățile manifestarea va fi derulată în sala de spectacole a Teatrului ”V.I. Popa”. Ideea aparține chiar directorului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: