Google+
Home » Social » Bronz pentru Cercul de Karting Bârlad la Marele Premiu al Banatului!

Bronz pentru Cercul de Karting Bârlad la Marele Premiu al Banatului!

de Răzvan CĂLIN

Bogdan Burlibașa a urcat pe locul III la această importantă competiție, la categoria PUFO (60 cc).

Cercul de Karting din cadrul Clubului Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad a reușit din nou o evoluție foarte bună la o competiție de profil. Este vorba despre Marele Premiu al Banatului, concurs desfășurat recent la Reșița și care a constituit în acelșai timp a VII-a etapă a Campionatului Național de Karting Școlar. Bogdan Burlibașa, de 13 ani, este micul pilot bârlădean care a urcat pe podium, clasându-se pe locul al III-lea la categoria PUFO (60 cc).

”A fost o etapă extrem de disputată cu mulți concurenți bine pregătiți de la cluburi puternice din țară. Unde mai pui că la opt clase din zece, bătălia pentru podium și ordinea în clasamentul final pe categorii și echipe încă nu era definitivată. Dar, iată că avem motive de bucurie pentru că Bogdan Burlibașa a reușit să urce pe podium. Iar pe echipe, am ieșit pe locul IV, ceea ce ne menține în cursa pentru ocuparea unui loc pe podium în clasamentul final. Prin urmare, vreau să felicit întreaga echipă, pe toți piloții noștri pentru evoluțiile de până acum”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Bogdan Burlibașa a urcat pe locul III la această importantă competiție, la categoria PUFO (60 cc). Cercul de Karting din cadrul Clubului Copiilor ”Spiru Haret” din Bârlad a reușit din nou o evoluție foarte bună la o competiție de profil. Este vorba despre Marele Premiu al Banatului, concurs desfășurat recent la Reșița și care a constituit în acelșai timp a VII-a etapă a Campionatului Național de Karting Școlar. Bogdan Burlibașa, de 13 ani, este micul pilot bârlădean care a urcat pe podium, clasându-se pe locul al III-lea la categoria PUFO (60 cc). ”A fost o etapă extrem…

Review Overview

User Rating: 0.75 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: