Google+
Home » Invatamant » Colegiul ”Codreanu” Bârlad, la ceas aniversar!

Colegiul ”Codreanu” Bârlad, la ceas aniversar!

de Răzvan CĂLIN

Vineri, elevii și profesorii de la acest liceu vor sărbători 169 de ani de existență a instituției.

La sfârșitul săptămânii în curs una dintre cele mai bune instituții de învățământ din județ și din țară – Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad – va împlini o venerabilă vârstă: 169 de ani. Cum era și de așteptat, cadrele didactice și elevii acestui prestigios colegiu au pregătit câteva acțiuni menite să puncteze așa cum se cuvine acest important eveniment din viața instituției.

chiru_tita”Toate activitățile se vor desfășura în liceu pe parcursul întregii zile de vineri. Vorbim de diferite colocvii, concursuri și alte activități ce vor fi organizate pe fiecare catedra. Nu va lipsi tradiționalul nostru concurs anual, dedicat exclusiv elevilor de clasa a IX-a, intitulat ”Și eu sunt codrenist”. Este un concurs cu întrebări axate pe istoria liceului nostru. Activitățile din acest an nu sunt foarte somptuoase, să spunem așa, deoarece vrem să organizăm ceva mult mai complex anul viitor, când colegiul va împlini 170 de ani de existență”, ne-a declarat Tița Chiru, directorul ”Colegiului ”Codreanu”.

Colegiul bârlădean se numără printre instituțiile de învățământ de top din județ și din țară. Anual, zeci de elevi de la ”Codreanu” participă la diferite olimpiade școlare naționale, dar și la concursuri internaționale prestigioase, de unde se întorc cu numeroase premii și distincții.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Vineri, elevii și profesorii de la acest liceu vor sărbători 169 de ani de existență a instituției. La sfârșitul săptămânii în curs una dintre cele mai bune instituții de învățământ din județ și din țară - Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad – va împlini o venerabilă vârstă: 169 de ani. Cum era și de așteptat, cadrele didactice și elevii acestui prestigios colegiu au pregătit câteva acțiuni menite să puncteze așa cum se cuvine acest important eveniment din viața instituției. ”Toate activitățile se vor desfășura în liceu pe parcursul întregii zile de vineri. Vorbim de diferite colocvii,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: