Google+
Home » Sport » Cupa de Toamnă la Șah

Cupa de Toamnă la Șah

de Răzvan CĂLIN

Competiția a fost organizată de Clubul de Șah ”Gheorghe Neștianu” din Bârlad.

Recent, Cercul Militar Bârlad a găzduit Cupa de Toamnă la Șah, competiție ce s-a adresat exclusiv seniorilor. Concursul s-a bucurat de participarea a peste 30 de concurenți și s-a desfășurat în sistem elvețian, pe durata a șapte runde, având timp de gândire de 30 de minute pentru fiecare jucător.

Iată care au fost câștigătorii și cum a arătat clasamentul final al competiției:

Locul 1, Pavel Turea, 6 pct – premiat cu 150 de lei, plus trofeul „ CUPA DE TOAMNĂ“.

Locul 2 și 3 , Georgică Dascălu, 5,5 pct., Bucholtz 30 – premiu 85 lei

Locul 2 și 3 , Marius Ifrim, 5,5 pct., Bucholtz 30 – premiu 85 lei

Locul 4, Neculai Cristea, 5 pct., Bucholtz 28 – premiu 50 roni

Locul 5, Neculai Artene, 5 pct., Bucholtz 24,5 – premiu 40 roni.

”Premiile substanțiale au fost asigurate de domnul Lică Blănaru. De asemenea, vrem să mulțumim Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vaslui pentru sprijinul pe care ni l-au acordat. Grație acestor ajutoare venite din partea unor oameni ce iubesc sportul minții am reușit să organizăm o competiție frumoasă și atractivă”, ne-a declarat Jean Mocanu, președintele Clubului de Șah ”Gheorghe Neștianu”.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Competiția a fost organizată de Clubul de Șah ”Gheorghe Neștianu” din Bârlad. Recent, Cercul Militar Bârlad a găzduit Cupa de Toamnă la Șah, competiție ce s-a adresat exclusiv seniorilor. Concursul s-a bucurat de participarea a peste 30 de concurenți și s-a desfășurat în sistem elvețian, pe durata a șapte runde, având timp de gândire de 30 de minute pentru fiecare jucător. Iată care au fost câștigătorii și cum a arătat clasamentul final al competiției: Locul 1, Pavel Turea, 6 pct – premiat cu 150 de lei, plus trofeul „ CUPA DE TOAMNĂ“. Locul 2 și 3 ,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: