Google+
Home » National » Electrica bagă și mai adânc mâna în buzunarele clienților

Electrica bagă și mai adânc mâna în buzunarele clienților

Electrica bagă și mai adânc mâna în buzunarele clienților: din octombrie preavizele se trimit cu taxă, inclusă pe factura următoare! 

Începând cu luna octombrie 2015, preavizarea clienților Electrica înregistrați cu întârzieri la plata facturii se va face pe cheltuiala acestora. Tariful, care se va regăsi pe factura următoare, este de 13,7 lei, ceea ce înseamnă că, la nivel național, Electrica va încasa milioane de lei din această modificare.

 Această modificare are la bază Ordinul ANRE 64/2014 prin care s-a aprobat noul regulament de furnizare. ”Prin acest ordin s-a stabilit ca preavizarea să se facă, obligatoriu, cu confirmare de primire. Pentru că existau discuții – mulți dintre clienții care erau deconectați reclamau faptul că nu primiseră preavizul. Unii chiar nu îl primeau, pentru că era o preavizare simplă, alții nu recunoșteau, iar noi nu puteam dovedi că, de fapt, îl primiseră”, explică Viorel Pop, directorul Electrica Furnizare Zalău.

Sursa: money.ro

Electrica bagă și mai adânc mâna în buzunarele clienților: din octombrie preavizele se trimit cu taxă, inclusă pe factura următoare!  Începând cu luna octombrie 2015, preavizarea clienților Electrica înregistrați cu întârzieri la plata facturii se va face pe cheltuiala acestora. Tariful, care se va regăsi pe factura următoare, este de 13,7 lei, ceea ce înseamnă că, la nivel național, Electrica va încasa milioane de lei din această modificare.  Această modificare are la bază Ordinul ANRE 64/2014 prin care s-a aprobat noul regulament de furnizare. ”Prin acest ordin s-a stabilit ca preavizarea să se facă, obligatoriu, cu confirmare de primire. Pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: