Home / Monden / Un șut în fund, un pas înainte! Visurile profesionale ale lui Bebe Cotimanis sunt pe cale să se împlinească după eliminarea din juriul «Românii au talent»

Un șut în fund, un pas înainte! Visurile profesionale ale lui Bebe Cotimanis sunt pe cale să se împlinească după eliminarea din juriul «Românii au talent»

Plecarea lui Cotimanis de la “Românii au talent” a stârnit un val gigantic de speculații. Practic, actorul a fost transformat într-un pion pe care șefii lui l-au mutat de colo-colo fără drept de apel. Culmea, lucrurile stau 90% în favoarea lui. 

Că ar fi fost anunțat sec prin telefon că a fost zburat, că ar fi fost luat ca din oală de vestea că a fost înlocuit cu Florin Călinescu, taman când el se lăuda că începe filmările, că a fost doar o marionetă a producătorilor care l-au schimbat peste noapte…

Toate aceste scenarii au fost brodate pe baza unor speculații pe care Cotimanis nu s-a grăbit să le desființeze. Probabil, nici nu a avut timp, căci, în momentul de față, are pe masă un teanc de proiecte din care trebuie să aleagă și toate îi merg la suflet.

În cărți pentru «Las Fierbinți»

Bebe e actor și actorie a vrut să facă de la bun început. Cum telenovelele de la Acasă TV în care mai prindea câte un rol sunt istorie, vocea PRO TV nu prea a mai avut ce alege.

Dar… Potrivit unor surse din PRO TV și confirmat de apropiații lui Cotimanis, actorul este în cărți pentru “Las Fierbinți”. Nu a semnat contractul încă, dar ia serios în calcul această variantă. Un nou contract cu “Românii au talent” i-ar fi stricat “combinația”, căci filmările celor două proiecte se intersectează. Și ar mai fi câteva producții în care Bebe s-ar regăsi.

În plus, referitor la despărțirea de jurații Andra, Moisescu și Răduleasca, Cotimanis a semnat contractul, din capul locului, pentru un singur sezon, având din start conturată ipoteza schimbării.

I-a fost adus la cunoștință și faptul că regulamentul formatului internațional recomandă înlocuirea unui jurat cât de des posibil (ceea ce se întâmplă cu sfințenie în cadrul show-ului din Anglia, de exemplu), fără a i se ascunde că el ar putea fi acela.

Știa că e «out»!

Speculațiile privind plecarea lui Cotimanis au fost generate de faptul că el apucase să declare că va pleca în turneu pentru preselecțiile noului sezon. Însă, lovitură de teatru, la acel moment, actorul știa deja că a fost înlocuit.

Surse neoficiale din PRO TV ne-au explicat că Bebe a preferat să joace acest rol pentru a proteja strategia de promovare a noii formule, cu care el fusese deja pus în temă.

Sursa; libertatea.ro

Plecarea lui Cotimanis de la “Românii au talent” a stârnit un val gigantic de speculații. Practic, actorul a fost transformat într-un pion pe care șefii lui l-au mutat de colo-colo fără drept de apel. Culmea, lucrurile stau 90% în favoarea lui.  Că ar fi fost anunțat sec prin telefon că a fost zburat, că ar fi fost luat ca din oală de vestea că a fost înlocuit cu Florin Călinescu, taman când el se lăuda că începe filmările, că a fost doar o marionetă a producătorilor care l-au schimbat peste noapte... Toate aceste scenarii au fost brodate pe baza unor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: