Home » Invatamant » "De-a cumpărătorii și vânzătorii" – joc de rol la Grădinița 14

"De-a cumpărătorii și vânzătorii" – joc de rol la Grădinița 14

de Marian MOCANU

La Grădinița 14 din Vaslui a avut loc cea de a III-a ediție a Proiectului interjudețean ”Micii întreprinzători”. Proiectul s-a derulat sub forma unui târg de toamnă, joc de rol, intitulat ”De-a cumpărătorii și vânzătorii”. Foarte micii ”vânzători”, ajutați de părinți, bunici dar și frați și surori, au realizat diferite produse care, odată scoase la vânzare, au avut cumpărători dintre cei prezenți.

Au participat, printre alții, primarul Vasile Pavăl și viceprimarul Dragoș Cazacu. De buna desfășurare a evenimentului s-a ocupat profesor Elena Macovei, iar instituțiile de învățământ care au participat au fost: Grădinița 3, Grădinița 5, Grădinița 6, Grădinița 8, Grădinița 9, Grădinița 15 și bineînțeles Grădinița 14, gazda acțiunii dar și Școala 3 și 4, toate din Vaslui.

Primarul Pavăl și viceprimarul Cazacu au dat exemplu cumpărând din numeroasele produse expuse.

Evenimentul desfășurat ieri nu este singular pentru Grădinița 14. Pe lângă această activitate mai se ține un târg de primăvară, în preajma sărbătorilor pascale, un concurs de ouă încondeiate dar și alte evenimente, care marchează sărbătorile de sfârșit de an (Crăciunul și Anul Nou) precum și Ziua Internațională a copiilor, acțiune desfășurată la 1 iunie.

de Marian MOCANU La Grădinița 14 din Vaslui a avut loc cea de a III-a ediție a Proiectului interjudețean ”Micii întreprinzători”. Proiectul s-a derulat sub forma unui târg de toamnă, joc de rol, intitulat ”De-a cumpărătorii și vânzătorii”. Foarte micii ”vânzători”, ajutați de părinți, bunici dar și frați și surori, au realizat diferite produse care, odată scoase la vânzare, au avut cumpărători dintre cei prezenți. Au participat, printre alții, primarul Vasile Pavăl și viceprimarul Dragoș Cazacu. De buna desfășurare a evenimentului s-a ocupat profesor Elena Macovei, iar instituțiile de învățământ care au participat au fost: Grădinița 3, Grădinița 5, Grădinița 6,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: