Google+
Home » Social » Vasluiul sub lupă- Expoziție de gunoaie

Vasluiul sub lupă- Expoziție de gunoaie

În stația de autobuz de la Confecții vasluienii și-au făcut singuri un nou coș de gunoi. E ca la o adevărată expoziție unde se găsesc tot felul de hârtii, ambalaje și lucruri ce nu le-au mai fost de trebuință unora.

În geamul spart al stației stau tot felul de gunoaie de mai mult timp pentru că nici nu se găsește nimeni să le ia. Nu e tocmai cartea de vizită perfectă pentru oraș și asta pentru că bunul simț al unora care nu se sfiesc să facă câțiva pași până la un coș de gunoi, lasă de dorit. Până se vor hotărî vasluienii să-și arunce resturile unde trebuie, nu ne rămâne decât speranța că cei ce vor fi văzuți făcând astfel de lucruri vor fi amendați și vor învăța să fie civilizați. Și asta poate nu într-o viață viitoare! (R.N.)

În stația de autobuz de la Confecții vasluienii și-au făcut singuri un nou coș de gunoi. E ca la o adevărată expoziție unde se găsesc tot felul de hârtii, ambalaje și lucruri ce nu le-au mai fost de trebuință unora. În geamul spart al stației stau tot felul de gunoaie de mai mult timp pentru că nici nu se găsește nimeni să le ia. Nu e tocmai cartea de vizită perfectă pentru oraș și asta pentru că bunul simț al unora care nu se sfiesc să facă câțiva pași până la un coș de gunoi, lasă de dorit. Până se vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: