Home » Justitie » Sexagenară bătută cu sălbăticie și violată de doi indivizi

Sexagenară bătută cu sălbăticie și violată de doi indivizi

de Marian Mocanu

Doi indivizi sunt căutați de polițiștii vasluieni din cauză că au bătut și violat o femeie în vârstă de 66 de ani. Femeia a ajuns la spital în stare foarte gravă. Ea nu le-a putut da detalii polițiștilor cu privire la identitatea agresorilor. La această oră, oamenii legii îi audiază pe toți vecinii, în speranța că vor afla dacă vreunul a văzut sau auzit ceva suspect în cursul nopții.

O femeie în vârstă de 66 de ani din satul Văleni, comuna Pădureni, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost violată și bătută cu sălbăticie de doi bărbați, chiar în locuința ei. Fapta s-a petrecut în cursul nopții de duminică spre luni, victima reușind să scape și să alerteze vecinii abia dimineață. Bătrâna, care prezenta traumatisme cranio-cerebrale și faciale severe, dar și alte traumatisme ale corpului, a fost transportată mai întâi spitalul din Huși, apoi la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde primește îngrijiri medicale.

Desfigurată și plină de sânge, ea le-a povestit polițiștilor că cei doi bărbați au intrat peste ea în casă și, din pricină că a opus rezistență, aceștia au luat-o la bătaie, folosind diverse obiecte din gospodărie. Poate și din cauza șocului, femeia nu a putut da prea multe detalii cu privire la identitatea agresorilor, pe care nu i-a recunoscut în plină noapte.

Lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui au audiat mai multe zeci de persoane. A fost adus și un câine special dresat pentru a lua urma făptașilor, însă aceștia nu au fost încă identificați.

Dată fiind cruzimea cu care au bătut-o și violat-o pe femeia în vârstă de 66 de ani, dacă vor fi prinși, cele două animale cu chip de om riscă ani grei de închisoare.

About Tehno Redactor

2 comments

  1. La valeni e ceva in apa…

  2. alt valeni

%d blogeri au apreciat: