Google+
Home » Sport » Două atlete din Bârlad vor reprezenta România la Campionatul European și Campionatul Balcanic!

Două atlete din Bârlad vor reprezenta România la Campionatul European și Campionatul Balcanic!

de Răzvan CĂLIN

Aura Blioju și Mihaela Petrea au realizat baremurile care le permit includerea în loturile naționale ce vor reprezenta țara noastră la aceste competiții internaționale.

Bârladul va avea două atlete care vor evolua pentru țara noastră la Campionatul European de Cros și Campionatul Balcanic de Cros. Este vorba despre Aura Blioju, legitimată la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și Mihaela Petrea, care este legitimată la la CSU Galați, însă provine tot de la clubul bârlădean și este antrenată în continuare de Lucian Bolgar.

Mihaela Petrea

Mihaela Petrea

”Amândouă sportivele vor participa la Campionatul European de Cros, ce se va derula începând cu 13 decembrie la Toulon – Hyeres, în Franța, iar la Campionatul Balcanic de Cros, care se va desfășura pe 21 noiembrie, la Zagreb, în Croația, va participa doar Aura Blioju. Despre Mihaela Petrea putem spune că este una din cele mai bune atlete din Bârlad, care are deja un palmares foarte bun. În ceea ce o privește pe Aura Blioju, ea este una din cele mai promițătoare sportive din Bârlad. Nu are decât un an de când a început să practice acest sport și deja este o atletă de mare perspectivă. Drept dovadă stă și faptul că de curând a devenit bursieră olimpic, calitate oferită de Federația Română de Atletism și Comitetul Olimpic și Sportiv Român”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor la CSS Bârlad.

Cele două sportive bârlădene au fost cooptate în loturile naționale ale României după ce la sfârșitul săptămânii trecute au participat la Campionatul Național de Cros pentru Juniori I, II, Tineret și Seniori și au reușit să atingă baremurile de selecție.

de Răzvan CĂLIN Aura Blioju și Mihaela Petrea au realizat baremurile care le permit includerea în loturile naționale ce vor reprezenta țara noastră la aceste competiții internaționale. Bârladul va avea două atlete care vor evolua pentru țara noastră la Campionatul European de Cros și Campionatul Balcanic de Cros. Este vorba despre Aura Blioju, legitimată la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și Mihaela Petrea, care este legitimată la la CSU Galați, însă provine tot de la clubul bârlădean și este antrenată în continuare de Lucian Bolgar. ”Amândouă sportivele vor participa la Campionatul European de Cros,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: