Google+
Home » Sanatate » Două bătrâne din Bârlad au vrut să se sinucidă, în aceeași zi, luând medicamente

Două bătrâne din Bârlad au vrut să se sinucidă, în aceeași zi, luând medicamente

de Răzvan CĂLIN

Duminică, 25 octombrie, cadrele medicale de la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad s-au confruntat cu două tentative de suicid. În ambele situații, este vorba despre femei cunoscute cu antecendente psihiatrice, care figurează în evidențele Secției locale de psihiatrie ca suferind de anumite afecțiuni psihice.

Cele două femei, una în vârstă de 68 de ani și cealaltă de 78 de ani, au încercat să-și pună capăt zilelor ingerând medicamente. Din fericire, au fost observate la timp de rudele lor, care au solicitat de urgență intervenția unor echipaje de la Stația de Ambulanță Bârlad. După ce medicii de pe cele două ambulanțe le-au acordat primele îngrijiri, bătrânele au fost transportate la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”, unde au fost preluate de medicii de la Compartimentul de Primire Urgențe.

”Una dintre ele a înghițit mai multe pastile de Alprazolam, un medicament recomandat pentru bolnavi cu stări de anxietate. Nu știm de ce anume au încercat să-și pună capăt zilelor, dar cert este că amândouă femeile au antecedente psihiatrice”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Amândouă femeile au fost transferate la Secția de psihiatrie din localitate, unde se află și acum sub supravegherea medicilor.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Duminică, 25 octombrie, cadrele medicale de la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad s-au confruntat cu două tentative de suicid. În ambele situații, este vorba despre femei cunoscute cu antecendente psihiatrice, care figurează în evidențele Secției locale de psihiatrie ca suferind de anumite afecțiuni psihice. Cele două femei, una în vârstă de 68 de ani și cealaltă de 78 de ani, au încercat să-și pună capăt zilelor ingerând medicamente. Din fericire, au fost observate la timp de rudele lor, care au solicitat de urgență intervenția unor echipaje de la Stația de Ambulanță Bârlad. După ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: