Home » Justitie » Piese auto, confiscate de polițiștii de frontieră

Piese auto, confiscate de polițiștii de frontieră

de Marian Mocanu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn tânăr moldovean ar fi vrut să se apuce de afaceri în domeniul auto, însă a fost oprit de polițiștii de frontieră hușeni. La un control de rutină, aceștia au confiscat 36 bucăți piese auto second-hand, fără acte de proveniență, pe care moldoveanul voia să le vândă.

Duminică seara, în jurul orei 23.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au oprit pe raza localității de frontieră Drânceni, pentru un control de rutină, un autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în Republica Moldova. La controlul efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite 36 de piese auto second-hand, pentru care șoferul în vârstă de 23 de ani nu a putut prezenta documente de proveniență și transport. Tânărul a declarat că a achiziționat piesele auto, în valoare de 13.500 lei, din București și intenționa să le comercializeze. Pentru bunurile transportate fără documente justificative, Roman P. a fost sancționat contravențional cu avertisment, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

de Marian Mocanu Un tânăr moldovean ar fi vrut să se apuce de afaceri în domeniul auto, însă a fost oprit de polițiștii de frontieră hușeni. La un control de rutină, aceștia au confiscat 36 bucăți piese auto second-hand, fără acte de proveniență, pe care moldoveanul voia să le vândă. Duminică seara, în jurul orei 23.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au oprit pe raza localității de frontieră Drânceni, pentru un control de rutină, un autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în Republica Moldova. La controlul efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite 36 de piese auto second-hand,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: