Home / Monden / Spovedania blondei care a creat un scandal politic uriaș! Cum a ajuns din club direct în Parlament și ce regrete are puștoaica

Spovedania blondei care a creat un scandal politic uriaș! Cum a ajuns din club direct în Parlament și ce regrete are puștoaica

A reușit să ajungă, peste noapte, acolo unde multe fete și-ar fi dorit, dar, dintr-o rătăcire de moment și un entuziasm dus la extrem, a ajuns să treacă prin cea mai grea perioadă din viața ei. Blondina care a pus pe jar lumea politicii românești a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre scandalul în care a fost actrița principală. 

În urma unei postări pe o rețea de socializare cu legitimația de Parlament, alături de comentariul “Și de astăzi nu mai stau la discuții în trafic” , Ornella Borozan, consiliera deputatului Marius Manolache, a reușit să creeze valuri în lumea politică de la noi, iar asta nu putea să nu o aducă în atenția presei și într-o lumină nu tocmai favorabilă.


Contactată de reporterii Spynews.ro, Ornella a acceptat să lămurească cum s-au întâmplat de fapt lucrurile, dar și ce efect au avut toate acestea asupra ei. „Trec printr-o perioadă foarte grea. Ceea ce am postat pe facebook este exact ceea ce simt. Acum nu mai este nimic de făcut. Tot ceea ce îmi doresc este să se oprească lucrurile aici, pentru că eu nu mi-am dorit niciodată și nici nu îmi doresc să devin persoană publică, planurile mele de viitor fiind cu totul altele”, a declarat Ornella, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


„Consider că am fost judecată mult prea aspru și doar pe baza unor aparențe. Nu putem judeca un om pe baza aspectului fizic, neavând oportunitatea de a arăta cum este cu adevărat și ce poate face. S-au afirmat multe răutăți și neadevăruri la adresa mea, neavând un fond real, fiind bazate pe supoziții. Din fericire, familia mea și persoanele apropiate m-au susținut și mi-au dat puterea de a accepta din umbră criticile care mi se aduc. Ei sunt cei care mi-au reamintit în fiecare moment cine sunt cu adevărat și cât valorez. Am ales să nu fac nicio declarație în presă în ciuda presiunii exercitate asupra mea, acestea fiind primele mele gânduri făcute publice”, a scris Ornella Borozan pe contul ei de socializare.


Ornella Borozan a reușit să obțină postul de consilieră a deputatului Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta. Bonda a reușit să își dezamăgească șeful în momentul în care a postat pe pagina ei de socializare o imagine cu legitimatia sa de consilier si cu ecusonul pentru accesul masinii in parcarea Parlamentului, iar acest lucru a atras după sine și pierderea locului de muncă pe care doar ce îl obținuse.

Sursa: spynews.ro

A reușit să ajungă, peste noapte, acolo unde multe fete și-ar fi dorit, dar, dintr-o rătăcire de moment și un entuziasm dus la extrem, a ajuns să treacă prin cea mai grea perioadă din viața ei. Blondina care a pus pe jar lumea politicii românești a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre scandalul în care a fost actrița principală.  În urma unei postări pe o rețea de socializare cu legitimația de Parlament, alături de comentariul "Și de astăzi nu mai stau la discuții în trafic" , Ornella Borozan, consiliera deputatului Marius Manolache, a reușit să creeze valuri în lumea politică…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: