Google+
Home » Justitie » Moarte suspectă la Gherghești!

Moarte suspectă la Gherghești!

de Răzvan CĂLIN

Un bătrân în vârstă de 82 de ani a fost descoperit mort în propria-i curte. Inițial s-a bănuit că ar fi vorba despre o crimă, însă se pare că această ipoteză nu stă în picioare.

Caz controversat pentru oamenii legii: Ștefan Micu, un bătrân în vârstă de 82 de ani, din comuna Gherghești, a fost descoperit fără suflare în curtea casei sale, ieri, în jurul orei 14.30. Imediat, au fost alertați polițiștii, iar la fața locului s-a deplasat o echipă de anchetatori în frunte cu procurorul Alice Ruja de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui.

Într-o primă fază, au existat suspiciuni că bătrânul, care în luna decembrie ar fi împlinit 83 de ani, ar fi fost victima unei infracțiuni. Altfel spus, s-a bănuit că omul ar fi fost ucis. Ulterior, însă, această ipoteză nu a mai stat în picioare.

”Din câte s-ar părea, nu se poate vorbi de o crimă. Trupul neînsuflețit al omului nu prezintă semne care să inducă această ipoteză. Dar, vom vedea ce se va întâmpla pe parcursul anchetei”, ne-a declarat procurorul Alice Ruja.

Cel mai probabil, examenul medico-legal va lămuri circumstanțele în care a decedat bătrânul. Cercetările sunt în plină desfășurare, anchetatorii, în frunte cu procurorul Alice Ruja, fiind încă la fața locului. Vom reveni cu amănunte.

de Răzvan CĂLIN Un bătrân în vârstă de 82 de ani a fost descoperit mort în propria-i curte. Inițial s-a bănuit că ar fi vorba despre o crimă, însă se pare că această ipoteză nu stă în picioare. Caz controversat pentru oamenii legii: Ștefan Micu, un bătrân în vârstă de 82 de ani, din comuna Gherghești, a fost descoperit fără suflare în curtea casei sale, ieri, în jurul orei 14.30. Imediat, au fost alertați polițiștii, iar la fața locului s-a deplasat o echipă de anchetatori în frunte cu procurorul Alice Ruja de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: