Home » Justitie » Pedofilul din Munteni tânjește după libertate

Pedofilul din Munteni tânjește după libertate

de Marian Mocanu

Acuzat de soția sa că ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, aflată în îngrijirea ei, Gigel Moroșanu va rămâne în arest preventiv pentru cel puțin încă 30 de zile. După ce, pentru a doua oară, magistrații Judecătoriei Vaslui au prelungit mandatul de arestare preventivă, contestația formulată de „pedofilul din Munteni” a fost respinsă ieri și de judecătorii Tribunalului Vaslui.

În luna august, în vreme ce scandalul violatorilor din Văleni era în plin, Gigel Moroșanu, de 57 de ani, din comuna Muntenii de Jos, a fost arestat preventiv după ce propria soție l-a dat pe mâna oamenilor legii, când a aflat că individul ar fi abuzat sexual o minoră de 13 ani, aflată în îngrijirea maternală a acesteia.

Conform spuselor femeii, fata prezenta în ultima perioadă tulburări de comportament și, luată la întrebări, i-a povestit că ar fi fost supusă de soțul acesteia la diferite forme de perversiuni sexuale, inclusiv sex oral. Fata a povestit că, în mai multe rânduri, pe când erau singuri acasă, Moroșanu i-ar fi cerut să se dezbrace, după care și-ar fi bătut joc de ea.

Autoritățile competente au cerut luarea unei măsuri preventive privative de libertate împotriva presupusului pedofil, cerere aprobată de judecătorii vasluieni.

Pe 23 octombrie, magistrații Judecătoriei Vaslui au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare preventivă dat în august, decizie împotrivă căreia Moroșanu a făcut contestație. Marți, judecătorii Tribunalului Vaslui au respins ca nefondată contestația formulată de acuzat, astfel că „Pedofilul din Muntenii de Jos va rămâne, cel puțin încă o lună, în arestul IPJ Vaslui. În plus, acuzatul este obligat la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 150 lei. Moroșanu se declară nevinovat și spune că totul este o invenție a soției sale. Acesta a dat divorț de el și, spune acuzatul, ar vrea să rămână cu casa, părerea bărbatului fiind întărită și de rudele sale.

Expertiza medico-legală a dovedit însă faptul că fata este virgină, astfel că procurorii au o sarcină extrem de grea. Cu toate acestea, fata insistă că a fost abuzată sexual de bărbat, depoziție confirmată de psihologii din cadrul Centrul de Plasament de la Fălciu, care au consiliat-o.

de Marian Mocanu Acuzat de soția sa că ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 13 ani, aflată în îngrijirea ei, Gigel Moroșanu va rămâne în arest preventiv pentru cel puțin încă 30 de zile. După ce, pentru a doua oară, magistrații Judecătoriei Vaslui au prelungit mandatul de arestare preventivă, contestația formulată de „pedofilul din Munteni” a fost respinsă ieri și de judecătorii Tribunalului Vaslui. În luna august, în vreme ce scandalul violatorilor din Văleni era în plin, Gigel Moroșanu, de 57 de ani, din comuna Muntenii de Jos, a fost arestat preventiv după ce propria soție l-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor