Google+
Home » Social » Poftiți la concert de chitară clasică!

Poftiți la concert de chitară clasică!

de Răzvan CĂLIN

Concertul va fi susținut de cinci copii din Bârlad la Centrul ”Mihai Eminescu”.

Vineri, 30 octombrie, Centrul ”Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui un concert de chitară clasică în interpretarea a cinci copii talentați din localitate: Iulius Iftene, Crina Țuchel, Tudor Rusu, Sebastian Maxim și Timotei Bîgu. Micii interpreți sunt elevi de ciclul gimnazial și sunt pregătiți de profesorii Alexandru Micu și Lucian Grădinaru de la Clubul ”Micul Talent” din Bârlad.

Recitalul va începe la ora 18, iar publicul se va putea delecta cu lucrări compuse de mari clasici, precum Johann Sebastian Bach, Ferdinando Carulli și Jorge Cardoso.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Concertul va fi susținut de cinci copii din Bârlad la Centrul ”Mihai Eminescu”. Vineri, 30 octombrie, Centrul ”Mihai Eminescu” din Bârlad va găzdui un concert de chitară clasică în interpretarea a cinci copii talentați din localitate: Iulius Iftene, Crina Țuchel, Tudor Rusu, Sebastian Maxim și Timotei Bîgu. Micii interpreți sunt elevi de ciclul gimnazial și sunt pregătiți de profesorii Alexandru Micu și Lucian Grădinaru de la Clubul ”Micul Talent” din Bârlad. Recitalul va începe la ora 18, iar publicul se va putea delecta cu lucrări compuse de mari clasici, precum Johann Sebastian Bach, Ferdinando Carulli și Jorge Cardoso.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: