Home » Administratie » Vasluiul sub lupă! – Reabilitarea Vasluiului, punct și de la capăt!

Vasluiul sub lupă! – Reabilitarea Vasluiului, punct și de la capăt!

de Marian Mocanu

Au reînceput lucrările de reabilitare a zonei adiacente străzii Ștefan cel Mare, în apropierea sediului Finanțelor Publice din Municipiul Vaslui. Echipa de muncitori care se ocupă de repararea scărilor și a spațiului pietonal din fața blocurilor din zonă a reușit o performanță demnă de invidiat: în doar două zile, au făcut treabă cât colegii lor de astă vară într-o lună! Care o fi motivul?

Clar, nu se compară munca în frigul dimineții de toamnă târzie, când trebuie să muncești ca să te încălzești, cu treaba de pe vremea caniculei din luna iulie, când muncitorii căutau umbra și răcoarea sticlelor de bere pentru a scăpa de arșiță. Ori poate deja au căpătat experiență, după ce, în vară, pentru reabilitarea a circa 30 metri pătrați de scări au muncit nu mai puțin de două luni. Cert este că sunt șanse mari ca lucrarea să se termine foarte repede, înainte de căderea primelor zăpezi care ar acoperi eventualele imperfecțiuni sau lucrări neefectuate. Poate n-ar strica ca firma de construcții plătită de municipalitatea vasluiană să repare și trotuarele din zonă, în multe locuri, printre dalele montate nu de mult apărând dese gropi sau denivelări!

de Marian Mocanu Au reînceput lucrările de reabilitare a zonei adiacente străzii Ștefan cel Mare, în apropierea sediului Finanțelor Publice din Municipiul Vaslui. Echipa de muncitori care se ocupă de repararea scărilor și a spațiului pietonal din fața blocurilor din zonă a reușit o performanță demnă de invidiat: în doar două zile, au făcut treabă cât colegii lor de astă vară într-o lună! Care o fi motivul? Clar, nu se compară munca în frigul dimineții de toamnă târzie, când trebuie să muncești ca să te încălzești, cu treaba de pe vremea caniculei din luna iulie, când muncitorii căutau umbra și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: