Home » Sport » 11 medalii pentru sportivii de la Liga de Est Vaslui

11 medalii pentru sportivii de la Liga de Est Vaslui

La Motherwell (Scoția) au avut loc zilele trecute întrecerile Campionatelor Europene de taeqwondo WTF. La întreceri au luat parte și zece sportivi (trei juniori și șapte seniori) de la Clubul ”Liga de Est” din Vaslui.

La finele competiției lotul național al României a cucerit nu mai puțin de 19 medalii, dintre care 5 de aur, 7 de argint și 7 de bronz. Dintre acestea 10 au revenit vasluienilor. Iată sportivii pregătiți de Mihai Hondru care s-au întors din Scoția cu medalii: aur -Adelina Alicia Mihai (spargeri forță juniori, individual), Marcel Miron (tehnici speciale seniori, individual) și tot acesta la tehnici speciale seniori echipe, împreună cu Ștefan Cosmin Frățian și Andrei Daniel Porgras; argint – Andra Larisa Ghețău, împreună cu Andrada Amalia Șalaru (la spargeri forță seniori echipă), Adelina Alicia Mihai și Maria Teodora Popa (spargeri forță juniori echipă) și Georgian Manea, Ștefan Cosmin Frățian și Andrei Daniel Porgras (spargeri forță seniori echipă); bronz – Adelina Alicia Mihai (luptă juniori individual categoria -55 kg și tehnici speciale juniori echipă) precum și Georgian Manea (luptă seniori individual categ. +85 kg). La cele 10 medalii obținute de sportivii de la Liga de Est se adaugă două de argint cucerite de Ștefan Toma, de la Clubul Sulsa Vaslui, la spargeri forță individual și spargeri forță echipe. Antrenorul acestuia este Marius Ionicescu. La final, România a încheiat pe locul 5 în întrecerea pe națiuni. (Marian MOCANU)

La Motherwell (Scoția) au avut loc zilele trecute întrecerile Campionatelor Europene de taeqwondo WTF. La întreceri au luat parte și zece sportivi (trei juniori și șapte seniori) de la Clubul ”Liga de Est” din Vaslui. La finele competiției lotul național al României a cucerit nu mai puțin de 19 medalii, dintre care 5 de aur, 7 de argint și 7 de bronz. Dintre acestea 10 au revenit vasluienilor. Iată sportivii pregătiți de Mihai Hondru care s-au întors din Scoția cu medalii: aur -Adelina Alicia Mihai (spargeri forță juniori, individual), Marcel Miron (tehnici speciale seniori, individual) și tot acesta la tehnici…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor