Google+
Home » Justitie » A murit din cauza unui infarct!

A murit din cauza unui infarct!

de Răzvan CĂLIN

Bătrînul de 82 de ani din Gherghești bănuit că ar fi fost omorât a decedat din cauza unui infarct miocardic.

Oameni legii au înlăturat orice suspiciune cu privire la decesul lui Ștefan Micu, bătrânul în vârstă de 82 de ani, din comuna Gherghești, care a fost găsit mort în curtea casei sale pe 27 octombrie. Autopsia efectuată în cursul zilei de ieri de medicii legiști vasluieni a infirmat ipoteza că bătrânul ar fi căzut victimă vreunei infracțiuni comisă cu violență.

”În urma efectuării examenului necroptic s-a evidențiat faptul că bătrânul a decedat din cauza unui infarct miocardic. El era cunoscut ca suferind cu inima. Oricum, încă de ieri s-a constatat că, cel puțin la prima vedere, trupul neînsuflețit al omului nu prezenta semne de violență care să inducă ipoteza unei crime sau orice altă infracțiune comisă cu violență”, ne-a declarat Alice Ruja, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui.

Ștefan Micu a fost găsit de niște vecini zăcând fără suflare în curtea casei sale, marți, 27 octombrie, în jurul orei 14.30. Inițial, a existat suspiciunea că bătrânul ar fi fost omorât. Ulterior, ancheta oamenilor legii a dovedit că nu este vorba despre așa ceva.

Comments

comments

de Răzvan CĂLIN Bătrînul de 82 de ani din Gherghești bănuit că ar fi fost omorât a decedat din cauza unui infarct miocardic. Oameni legii au înlăturat orice suspiciune cu privire la decesul lui Ștefan Micu, bătrânul în vârstă de 82 de ani, din comuna Gherghești, care a fost găsit mort în curtea casei sale pe 27 octombrie. Autopsia efectuată în cursul zilei de ieri de medicii legiști vasluieni a infirmat ipoteza că bătrânul ar fi căzut victimă vreunei infracțiuni comisă cu violență. ”În urma efectuării examenului necroptic s-a evidențiat faptul că bătrânul a decedat din cauza unui infarct miocardic.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: