Google+
Home » National » Caz straniu în Vâlcea: Sicriul unei fete care a fost declarată decedată acum 21 de ani, găsit gol. Familia fetei este convinsă că aceasta nu a murit

Caz straniu în Vâlcea: Sicriul unei fete care a fost declarată decedată acum 21 de ani, găsit gol. Familia fetei este convinsă că aceasta nu a murit

Sicriul unei fete care a fost declarată decedată în urmă cu 21 de ani, după ce ar fi fost diagnosticată cu SIDA și pe care rudele au înhumat-o fără să deschidă coșciugul primit de la spital, a fost găsit gol, familia spunând că în sicriu se aflau doar cârpe și papuci. 

O familie din localitatea Pesceana, județul Vâlcea, care recent a dezgropat sicriul unei fete declarate moartă în urmă cu 21 de ani, a găsit sicriul gol.

Conform declarațiilor familiei, în anul 1994, Flori Dumitrașcu, la acea vreme în vârstă de cinci ani, a fost dusă de mama sa la un spital din București, întrucât era bolnavă.

La câteva zile de la internare, părinții fetiței au fost anunțați că fiica lor a fost diagnosticată cu SIDA și a murit. 

Rudele spun că de la spitalul din Capitală părinții au primit, pe lângă certificatul de deces al fetiței, și un sicriu sigilat, reprezentanții unității medicale spunându-le să nu deschidă coșciugul întrucât boala de care a murit fata i-ar putea pune în pericol.

În 16 octombrie 2015, tatăl fetei, Ion Dumitrașcu, a murit, iar pentru a-l îngropa, rudele au decis să deshumeze sicriul fiicei sale și să îl îngroape în locul acesteia în cimitirul din Pesceana, urmând ca osemintele copilei să fie reîngropate, conform tradiției, în locul de veci al familiei.

În momentul în care au deschis sicriul, rudele lui Ion Dumitrașcu au constatat că în sicriu nu există nicio rămășiță pământească a copilei.

Unchiul și mătușa fetei povestesc că în interiorul coșciugului au descoperit cârpe, lenjerie intimă de damă, o pânză și o pereche de papuci.

În aceste condiții, familia fetei declarate moartă în urmă cu 21 de ani este convinsă că aceasta nu a murit, ci a dispărut din spital.

Mama femeii, Maria, care la scurt timp de la declararea decesului acesteia a părăsit localitatea Pesceana și s-a mutat în alt județ, spune și ea că nu crede că fiica sa este moartă.

Poliția Vâlcea a fost anunțată cu privire la acest caz de către autoritățile din localitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat că polițiștii fac verificări pentru a stabili situația de fapt în acest caz.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Sicriul unei fete care a fost declarată decedată în urmă cu 21 de ani, după ce ar fi fost diagnosticată cu SIDA și pe care rudele au înhumat-o fără să deschidă coșciugul primit de la spital, a fost găsit gol, familia spunând că în sicriu se aflau doar cârpe și papuci.  O familie din localitatea Pesceana, județul Vâlcea, care recent a dezgropat sicriul unei fete declarate moartă în urmă cu 21 de ani, a găsit sicriul gol. Conform declarațiilor familiei, în anul 1994, Flori Dumitrașcu, la acea vreme în vârstă de cinci ani, a fost dusă de mama sa la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: